31 augusti 2012

Slipning 1 och 2 - check!

Mamma och pappa är i lägenheten nu och ska slipa en gång till, plus hörnen och sedan lacka omgång 1. Imorgon bitti lackar vi omgång 2, sen får vi se om det behövs fler lager lack. Imorgon flyttar vi även in möblerna i sovrum, hall och kök. Vardagsrummet ska stå 1-2 dygn innan man stället in möbler, så det väntar vi med. Av samma anledning väntar vi med min madrass så vi kan sova hemma sålänge.

Snart! Har fått min första inflyttningspresent också, tre "bra-att-ha" kassar fyllda med skafferivaror! Allt ifrån makaroner och tomatpure till socker och salt! Även några frysvaror också, tack mamma och pappa! <3


31 augusti 2012

Idag blev det ingen förskola, först hittade jag inte rätt ingång och Nathalie vägrade gå själv (lämnade vagnen eftersom jag tänkte att hon kunde gå själv), så orkade inte leta. Vi tar det nästa vecka istället, ingen bråtska direkt :)

Har i alla fall ringt till CSN och han fixade det direkt, skönt. Då vet jag att jag får rätt pengar i rätt längd! Lite orolig blir man när man inser att de beslutat att jag bara får 10 veckor istället för 20.

Om en halvtimme ungefär kommer min mamma och hämtar upp mig och Nattis. Hela familjen har redan slutat vid 12 så vi åker ner på stan och äter Spicy Hot allihopa. Sen skjutsar min pappa hem resten och hämtar slipmaskinen medan jag stannar på stan tills jag ska till banken och få nycklarna. Iiih! Sen blir det hem och slipa slipa slipa :)

Nu ska jag kolla på tv medan Nattis sover. Kram!


31 augusti 2012

Idag! Idag idag idag! Klockan 14 ska jag vara där! Sen ska jag gå förbi förskolan också, har fått placering nu men står att jag ska ta kontakt med min förskola/avdelning för planering av inskolning. Ett ta kvar till inskolning men lika bra att visa sig och få det planerat? Så tänkte gå förbi, tar ju 2 minuter liksom (okej, 5 med Nattis haha). Sen ska jag ringa CSN också och fixa med studiemedel. Mycket att göra :)

Kram!


30 augusti 2012

Igår var jag och Nattis på Vallby friluftsmuseum, kollade på djuren och hade det mysigt. Dock hittade vi inte kossorna och hästarna var i stallet pga skada. Men Nattis tyckte det var bra ändå, hon blir ju så glad över att se djur och andra barn. Kom en hel dagisklass dit, Nattis bara tittade på alla barnen, haha. Såg åtminstone våran favvogris, så fort man pratar med honom så kommer han springandes och pratar tillbaka! Så söt är han!

Idag ska vi bara vara hemma, gå till lekparken och leka lite, men inte åka iväg någonstans i alla fall. Förutom att skjutsa min bror till och från skolan åtminstone :)


28 augusti 2012

Insåg att öppna hade stängt idag, det hade jag helt glömt bort. Så jag åkte dit, såg en tom och mörk lokal och kände mig väldigt dum som hade glömt det.. Nåja, man kan ju inte komma ihåg allting!

Idag är det 3 dagar kvar! Godnatt :)


28 augusti 2012

Sitter här med en trött tjej. Vi ska gå ut med vagnen om bara några minuter, sen vid 13 åker vi till öppna förskolan en dryg timme innan vi hämtar hem min bror från skolan. Han har ju skadat sig under cupen i helgen så han kan knappt gå, normalt sett tar det ca 5 min att gå till busshållsplatsen, igår tog det honom 20-25 minuter, stackarn. Så vi är snälla och kör honom hem :)

Nej, ut och sova nu så ska jag passa på att laga lite lunch och kolla Ugly Betty medan Nattis sover :)

Kram!


27 augusti 2012

Idag har jag gjort lite nyttiga saker utöver badet. Har tecknat elavtal hos Mälarenergi, pratat med försäkringskassan angående bostadsbidrag och de bilagor som ska med, fixat med studiestödet samt tecknat bostadsförsäkring. Duktiga mig?

Ikväll tänkte jag ta ner tavlorna som hänger kvar på väggen samt rensa på mitt skrivbord/i mitt nattduksbord, slänga de onödiga grejerna som eventuellt finns där.

Just nu busar tröttisen med morfar, kastar boll och springer fram och tillbaka och hämtar den, tröttar ut henne mer tills hon ska sova ;) haha!


27 augusti 2012

Idag har vi varit och badat med min pappas kusin Carolin (låter värre än det är, hon är runt 25 år bara) och hennes dotter Freja. Nathalie tyckte det var jättemysigt och vi kom inte hem förrens 12.45 (kom dit 09.30). Badade, fikade, badade lite till och sen tog vi en glass. Sen fick jag se hennes lillkille Loke också när hennes sambo kom och hämtade henne, Loke är 3 månader och jättesöt! Och så fick jag pussar av deras Vera! Jättesöt valp! Ville sno med den hem!

Nu sover Nathalie, hon lär väl vakna snart, så får vi se om vi ska hämta morbror från skolan eller om min pappa gör det istället :)

Kram!


26 augusti 2012

Åh, förresten, 5 dagar kvar! Sjukt!


26 augusti 2012

Ännu en dag ensam idag, fast vi har i alla fall sett mormor och morfar lite idag, imorse samt att de kommer hem om en dryg timme. Idag har det varit tråkväder och regnigt, usch för det. Så jag och Nattis har mest suttit inne och myst.


25 augusti 2012

Idag är tjejen grinig och lättretlig. Och snorig. Ingen bra kombination. Hon har redan sovit nästan två timmar mellan 9.30 och 11.15 men hon kommer med största sannorlikhet sova någon timme mer efter lunch.

Inatt vaknade hon först vid 21, när jag hade lagt henne igen så passade jag på att städa undan och gick och la mig vid redan 21.30, vad gör man inte för sina barn? ;) Sen vaknade hon igen vid 23.30 eller 0.00, kommer inte ihåg vad klockan var, men hon somnade inte förrens ca 0.45 eller så. Sen sov hon till 6.15, somnade om efter ett tag och vaknade 6.45 igen. Så är lite småtrött själv men eftersom hon sover så mycket så får jag egentid ändå.

Nu ska vi passa på att äta här, räkcrepes, får se hur mycket man får i den här fröken nu då. Annars får de bli lite frukt och välling eller så. Äter hon bra får hon lite glass efter, skönt för henne ifall det är halsen som krånglar.

Kram!


24 augusti 2012

Myser framför tv:n :)


24 augusti 2012

Jaha, då har man fått nya blogg.se, får se hur det går då. Äntligen fungerar mobilappen igen i alla fall, skönt att kunna ladda upp bilder direkt ifrån mobilen :)

Idag är vi ensamma hemma, eller rättare sagt inatt. Resten har åkt på innebandy någonstans och sover på hotell. Jag har godis, gott att dricka och serier (just nu Ugly Betty, rolig serie faktiskt!) att mysa med när Nattis somnat. Får se hur natten blir då lilltjejen är jättesnorig, grinig samt spyr lite. Tror det är halsen :( Hoppas på det bästa.

Busig som hon är tömmer hon i alla fall alla skåp och lådor hon kommer åt. Köket ser ut som hej kom och hjälp mig flera gånger per dag nu för tiden! Sen passar hon på att lek tittut med durkslagen också ;) I nya pyjamasen, dessutom!


21 augusti 2012

Nu är det klart, 31/8 blir det istället för 3/9 (pga bostadsbidragskrångel...). 10 dagar kvar! Så idag har jag börjat packa lite, skönt att ta lite i taget så man slipper göra allt på en gång. Nathalie's kläder (de som är för stora/för varma just nu) har jag packat ner, samt alla hennes böcker, mina krukor (med plastväxter), gardiner mm. Rummet ser lite tomt ut nu utan små prydnadsgrejer, haha. Men men, snart flyttar jag! Det är allt som betyder något! <3

18 augusti 2012

Idag har det blivit bullbak här hemma. Första gången jag bakar bullar faktiskt! Fryser in de flesta för att ha till inflyttningsfika samt Nathalie's födelsedag, men några var vi ju faktiskt tvugna att testa! Åh, planerna för Nathalie's födelsedag börjar ta sig, men vad ska jag ge min lilla snutta i födelsedagspresent!? Svårt det där, haha, jag har aldrig varit speciellt bra på presenter.. Men det löser sig nog, det med!


Annars händer det inte så mycket, imorgon åker vi troligtvis till Vallby Friluftsmuseum för att kolla på djuren och mysa, samt att mormor och morfar får lite "barnfri" tid så de kan klippa gräs, trimma, osv. Inte så lugnt alltså, men skönt att slippa barnbarnet ett tag skulle jag tro ;)

Så nu ska jag kolla på fler Spartacus avsnitt och dricka en kall cider. Spartacus börjar ta slut, har bara 3 avsnitt kvar nu! Vad ska man kolla på sen? Förslag på bra tv-serie?

Kram!

17 augusti 2012

Igår och idag pratade jag med fastighetsbyrån, där min mäklare jobbar. Skit-försäkringskassan betalar inte ut septembers bostadsbidrag till mig om det inte står 1/9 på kontraktet (eller tidigare), trots att 1/9 är en lördag och jag får tillträde 3/9. "Så är systemet" säger dem. Så jag ringde min mäklare och frågade om det finns möjlighet att flytta tillträdet till 31/8 istället, så jag kan ta bostadsbidrag, för jag bor ju fan hela månaden där i princip. Har fortfarande inte hört något ifrån föreningen så hon skulle se om de kunde skynda på med mitt medlemsskap och sen skulle hon återkomma.

Idag så ringde en assistent från Fastighetsbyrån och sa att hon pratat med föreningen. Egentligen är det vice-ordförande som kollar medlemsskap men han hade semester så ordförande skulle kolla istället och återkomma i början av nästa vecka. Ååååh, insåg precis att om jag får tidigareflytta flytten så är det exakt 2 veckor kvar! Och annars är det 2 veckor och 3 dagar! Spännande så in i norden!

Börjat planera inför Nathalies födelsedag också. Idag är hon 11 månader exakt! Jag kan inte fatta att hon är ett helt år om bara en månad! Att det var ett helt år sedan hon låg i magen fortfarande, tiden går så snabbt! För ett år sedan hade jag åkt hem ifrån Finland för drygt 2 veckor sen eftersom jag inte fick resa när det var mindre än 4 veckor kvar till beräknat. Dock var ju Nathalie lite envis och ville stanna i magen längre än så, men ja. För ett år sen var jag helt nervös och ivrig, för då var det bara 2 veckor (+1 dag) kvar till beräknad förlossning!

Tiden går nästan för snabbt. Snart har vi lägenhet i alla fall och bjuder hem folk för att fira lilla tjejens stora dag! Lycka!

13 augusti 2012

Imorgon öppnar Skallbergets öppna förskola igen. Ska bli kul att gå dit, de har ju haft semesterstängt sen 19 juni, så ska bli kul att träffa alla mammor igen och se Nathalie leka med de andra barnen :)

Det var egentligen allt jag hade att säga idag, haha. Ska lägga mig och sova nu så jag orkar upp imorgon. Kram!

11 augusti 2012

Igår kom Joss över hit efter hennes jobb och så åt vi Ben and Jerry och kollade på några avsnitt av Spartacus - Blood and Sand. Ganska bra serie än så länge, så den fortsätter jag nog med ett tag. Sen sov hon över och så åkte vi och shoppade lite på IKEA åt mig. Tänker inte räkna upp vad jag handlade för det är för mycket grejer, kan säga att jag spenderade drygt 500:- på köksartiklar (mestadels) så förstår ni hur mycket grejer det är, haha. Sedan åkte vi hem till Joss pappa och tog en fika där. Nattis var slut efter en dag fylld av massa shopping och fika, stackarn ville ju inte sova i vagnen på IKEA (det är ju för roligt!) så hon slocknade i bilen, sötnosen.

Förutom roligheter så blir jag galen. Tavlor är så sjukt dyra att köpa, vilket gör mig väldigt sugen på att införskaffa lite färg och några dukar och måla min egen tavla till lägenheten. Men min hjärna är fylld av massa bilder. Ska ge er några exempel och sedan förklara problemet i det hela.

Såhär ser min hjärna ut. Så vad är problemet? Jo, för det första vet jag inte om jag vill ha någon abstrakt bild, eller en 'verklig' bild. Båda ser ju bra ut på sitt sätt! Sen vill jag absolut har en delad tavla, alltså flera tavlor som hör ihop, men jag vet inte om jag vill ha 3 (eller hur många man nu än tar) tavlor som är samma storlek, eller om man ska ha flera olika storlekar på dem. Dessutom vet jag inte om jag vill ha tavlor som bara passar ihop och som har något gemensamt, eller om jag vill ha "en" tavlor delad på flera, alltså att det fortsätter ut på nästa duk (som trädet där grenarna är sammankopplade). Dessutom måste tavlorna passa in i de rum de ska sitta i. Mitt sovrum är vitt, ek och grönt, medan mitt vardagsrum kommer bli svart, vitt och plommon/lila. Så förslagsvis skulle en tavla till sovrummet kunna vara grön, medan vardagsrummet skulle kunna få en plommonfärgad tavla, eller en vit/svart. Eller en vit/svart/plommon. Åh, jag blir galen. Dessutom har jag ändå inte råd med färg/tavlor åtminstone innan jag får lönen.

Ni läsare får gärna hjälpa till och säga era åsikter om tavlorna, vad vore snyggt enligt er?


Idag har jag dessutom snott till mig tre kokböcker av mamma, varav två är från viktväktarna. Jag har nämligen bestämt mig att när jag flyttar ska jag försöka äta bra och sluta med allt onyttigt. Vad innebär det här då?
  • Glass, godis, kakor, snacks mm är 'förbjudet'. Nej, jag kommer inte sluta helt, visst kommer det hända ibland. Men både min kropp och min ekonomi säger nej åt det allt för ofta. Förhoppningsvis kommer pauserna att göra mig mindre sugen och inte vilja ha det ändå.
  • Läsk ska inte hem. Fredagsmys blir att slösa pengar på bubbelvatten med smak. Annars blir det vanligt vatten på normala dagar och mjölk till frukost/eventuellt till middag någon gång.
  • Grönsaker och frukt är big yesyes! Blir jag sugen ska det absolut finnas någon nyttighet att gnaga på. Ska inte behöva gå till skafferiet och ta mig en kaka.
  • Dessutom ska grönsaker vara en del av min lunch/middag. Grönsaker är bra. Grönsaker är nyttigt. Grönsaker ser trevligare ut på tallriken än tråkig mat. Grönsaker är bra helt enkelt!
  • Dessutom kommer jag försöka åka iväg till gymmet några dagar i veckan, då jag får in Nathalie på dagis. Hoppas på åtminstone 3 gånger i veckan, men det beror lite på dagisplats och hur mycket tid jag får. När jag skaffar jobb kommer jag dessutom inte kunna åka till gymmet, så detta är en liten extrapunkt som fungerar medan jag är arbetslös. Som ett extra plus kommer jag cykla till gymmet, gymma och sen cykla hem (tar 30-40 min att cykla).

Mina förhoppningar är alltså att jag ska förlora lite extrakilon när jag flyttar. Fördelen är att jag själv får handla allt, så har jag bestämt mig för att äta nyttigt kommer det inte helt plötsligt ligga en chipspåse i skafferiet som frestar mig.

Oj, nu vart klockan ganska mycket efter att ha skrivit av mig om allting. Ska nog kolla på ett till avsnitt av Spartacus innan jag går och lägger mig. Godnatt och kram på er alla!

7 Augusti 2012

Har både bra och dåliga saker att berätta idag. Börjar med de bra;
  • Min ena chef ringde idag, hade blivit fel med papprena. Vi ska riva mina gamla kontrakt (eftersom jag bara jobbar vissa dagar skriver jag kontrakt för varje arbetsdag) och skriva nya. Tydligen ska jag ha en ersättning som är någon krona högre än vad den är just nu (just nu får jag 113,77 kr/h). Bara några kronor extra för mina dagar, men pengar är pengar?
  • Nathalie börjar bli så duktig. För det första så får man sakerna hon tar upp nu om man säger "Kan mamma få den?", istället för att stoppa det i munnen eller förstöra det med vissa grejer. Gäller allt ifrån små grusbitar till mormor och morfars läsglasögon till fjärrkontroller. Ja, allt. Sen tycker hon inte alltid att det är okej att hon inte får tillbaka grejerna (gäller speciellt glasögon, fjärrkontroll, TANDBORSTE speciellt!). Men skräp och grus ger hon stolt bort utan något klagomål.
  • Nathalie hjälpte dessutom till här hemma idag. Hon bar sin plastskål och sin sked från vardagsrummet till köket, där hon stoppade i dem i diskmaskinen! Ja, inte sådär på rätt plats, utan rakt ner emellan allting, men I diskmaskinen iaf, och det var det viktiga! Dessutom plockade hon ur lite från tvättmaskinen (resten vart för tungt) och plockade i 2 kökshandukar när jag bad henne. Det är en början, eller hur?
  • Köpte ytterligare lite grejer till köket. Stavmixer och teflon-stekpanna(1 st)/kastrull(2 st)-set. Annonsvara på elgiganten så kostade mig 49 respektive 199 kr. Helt okej pris ändå.
Det dåliga då. Jag sitter och skriver i bostadsbidragspapper. De vill ha kopia på avgiftsspecifikation (min hyra), kopia på upplåtelse/överlåtelseavtal, kopia av aktuella skuldebrev samt kopia av aktuella låneavier. Upplåtelse/överlåtelseavtalet har jag redan, det fick jag ju när jag skrev på kontraktet. Skuldebrev får jag ifrån banken när jag tar lånet, vilket vi kan fixa närsom nu i princip. Avgiftspecifikationen får jag från bostadsrättsföreningen och måste ringa dit och höra om jag kan få min lite tidigare pga bostadsbidraget. Men låneavier? Det betalar man inte första månaden utan får 10 dagar innan den ska betalas vid andra hyran. Det är alltså oktober. Så hur kan jag bifoga låneavier innan september börjar för att få bostadsbidrag för september, när jag inte får låneavier förrens runt oktober? Så sjukt drygt system, måste ringa till försäkringskassan och höra med dem. Suck, suck och åter suck.

Visste ni att det bara är 26 dagar kvar till ordinarie tillträdesdatum nu? Aaaah! Kram!

6 Augusti 2012

Idag har jag jobbat. Dag 4/5, snart är jag klar. Blandade känslor kan man ju säga. Skönt att komma iväg ett tag, skönt att få in pengar. Men skönt att skippa ringa folk i flera timmar, varje dag. Får hoppas på att jag kan få en liten mindre tjänst så jag får in lite pengar senare. Vi får se vad som händer och sker.

Idag fick jag mitt andra antagningsbesked ifrån Antagning.se. Antagen till två av de tre kurser jag anmält mig till, 3D modelling and Zbrush samt Karaktärsutveckling för film och spel. Kom inte in på Grundkurs i 3d grafik med 3ds Max, men det är ju troligtvis ganska lika mot vad jag gjorde förra hösten. Är andra reserv så har ju fortfarande chansen att komma in där också, vore kul att göra så mycket 3d som möjligt för att få en vana i programmet!

Ja, vad kan man säga mer. Betalade nyss handpenningen till lägenheten, 27.000 SEK fattigare och ett steg närmare lägenheten! Varje dag växer min iver att få flytta, renovera, inreda, ja allt! På fredag kommer Joss hit för filmmys och Ben and Jerrys-ätande och på lördag åker vi till IKEA och shoppar loss på det sista jag behöver. Snart är jag klar!

Nu ska jag sätta mig och räkna lite på pengar och tid angående studierna samt ansöka om bostadsbidrag. Adult stuffs, you know! Kram!

3 Augusti 2012

Det här med flytten har inte riktigt sjunkigt in än. Jag SKA flytta. Jag är överlycklig och exalterad och helt ivrig. Nu nu nu! Nej, en månad, exakt en månad till tillträde just nu. Om vi inte ändrar? Hinner vi ändra? Hinner jag bli medlem tidigare? Nu nu nu!

Idag har jag i alla fall varit ute och shoppat. Tror jag snart har ett helt hem ipackat i garaget. Kanske ska ta och flytta ut dit sålänge? Skämt åsido, i garaget står redan inpackat en soffa, soffbord, tv-bänk, köksbord, fyra stolar, kuddar till Nattis, lite tavlor, och en massa köksartiklar (allt ifrån kastruller till glas, bestik, tallrikar och slever. Ja, massvis!). Dessutom kan man hitta några taklampor, en bokhylla samt en byrå. De tar jag med mig ifall jag behöver dem.

Idag utökade jag mitt lager med en matta att ha under soffbordet. En såndär mysig "långhårig" matta! En matta att ha under köksbordet. Eller kan jag kalla det köksbord? Bordet kommer ju stå i vardagsrummet? Matsalsbord? Jaja, ni fattar vad jag menar. Införskaffade också två soffkuddar, två gardinlängder (x2 av varje) till vardagsrummet, två badrumsmattor och en dörrmatta. Dessutom köpte jag också en dammsugare, så nu har jag det med!

Det enda jag vet att jag saknar nu är ett fåtal köksartiklar, grejer som potatisskalare, konservöppnare och skärbrädor bland annat, en taklampa till sovrummet eftersom jag kommer ta min sovrumslampa in i vardagsrummet när jag flyttar samt en skohylla eller ett skoskåp till hallen. Det är det enda jag saknar av det viktigaste grejerna. Självklart är det massa mer jag inte har, och som jag kommer införskaffa varteftersom, men det viktigaste för att överleva (utan att försvåra livet, alltså, haha!) finns klart.

Åh, livet är så underbart och jag har massor av planer på hur jag vill ändra om i framtiden. Men pengarna säger stopp där just nu, så får spara och göra lite varteftersom :) Det enda som skulle förbättra det hela är om Antti skulle flytta in med mig, men blir lite lång pendling till skolan då tror jag ;)

Nu ska jag sova, kram!

1 Augusti 2012

Jag fick den. JAG FICK DEN! Jag kan inte fatta det riktigt, det har inte sjunkigt in än. Den är min. Underbara lägenhet. Gick lite över min gräns jag hade satt, sa 250.000 men vi gick upp till 270.000 och då la sig de andra budgivarna (vi var 4 stycken). Så nu är den min! Skrivit kontrakt på den också, snabba puckar här! Pappa får äga 10% tack vare att jag inte har någon direkt inkomst just nu, men det är lugnt. Den är ändå min!
Inser också hur mycket som är kvar. Tillträde har vi satt till 3/9. Alltså en månad. Men säljarna kan flytta närsom egentligen så när bostadsrättsföreningen godkänt mig kommer mäklaren ringa upp och så kan vi flytta tillträdet närmare. Alltså mindre än en månad förhoppningsvis (Brf har semester, men finns kanske vikarie där?). Om en månad max så bor jag SJÄLV med Nathalie! I MIN lägenhet! Som jag har KÖPT! Vad underbart det känns, känner mig stor.

Men som sagt, mycket kvar. Har gjort adressändring (ja, jag är tidig) och ansökt om TV-license from 3/9. Bostadsbidrag får jag tydligen inte söka på annan än bokförd adress genom nätet, så måste ringa dem. Sen ska jag ringa Socialstyrelsen och höra lite grejer där också. Sen ska föräldrapenning anmälas. Måste även manuellt adressändra massa organisationer och företag senare, såsom Liberoklubben, Servera (där jag jobbar), ICA-kortet mm. Alla sånadär små grejer jag får hem. Men det får vänta.

Sen ska det handlas massa. Dammsugare, skurhink, strykbräde (Har jag ens ett strykjärn? Kanske..), tvättmaskin (vem orkar springa ner i tvättstuga hela tiden med bebis?). Tillochmed de små grejerna som nagelsax... Hahaha. Tur att jag och mamma samlat på oss grejer under tiden. Har massor av glas, bestik, tallrikar, några skålar, koppar, stekpannor, ja, massor av köksgrejer (men behöver såklart mycket mer). Dessutom besökte vi stadsmissonen idag och inhandlade en gardinlängd som ska vara i köket, en köksfönsterlampa, en bordslampa, snaps/likör-glas (viktiga grejer? Haha!), tavlor till Nathalie (supersöta och matchar varandra, 4 stycken) samt en glastallrik som jag ska göra ljusdekoration av. Vardagsrummet kommer bli vitt/svart och sen någon färg att skärma av det lite med.

Innan flytt ska golven fixas, var en liten glipa i hallen och vi vill ju inte ha ner vatten där. Så pappa får fixa silikon där. Dessutom lutade duschväggen bara emot rör, så den får pappa också fixa. Sen ska vardagsrumsgolvet slipas och lackas. Pappa. Tur att man har honom ibland va? Haha. I framtiden (när pappa har tid ;) väntar vardagsrummet även på en tapetsering då tapeterna inte var de bästa. Men det är frammåt. Just nu duger de.

Imorgon ska jag jobba, dag 3/5. Därför säger jag godnatt för idag. Kram!

1 Augusti 2012

Tror aldrig jag varit såhär nervös i hela mitt liv. Nervös nervös nervös. Jag skakar av nervöshet, haha! Håll tummarna för mig nu sista minuterna!

RSS 2.0