That sort of a day...

Idag är en sån där seg och jobbig dag. Har känt mig helt trött i huvudet, haft huvudvärk på eftermiddagen, allmänt trött och bara sådär bläh-ig som man kan känna sig ibland. Hade tänkt att städa idag, men energin är i botten. Så idag blir det bara serier, så får jag slita imorgon. Om A kommer på fredag så måste det ju vara städat redan imorgon, haha. Nathalie får sluta stöka ner så mycket tycker jag ;) 

Want want - get get

Update: Klickade precis hem alla kläder förutom jumpsuiten högst upp till höger, den randiga blå/vita. Bon Prix hade nämligen 6-14 dagars leveranstid, och då är den ganska värdelös nu i höst, haha. Resten, plus en tjock, randig tröja i rött/vitt (se bild) klickades hem. Hoppas de kommer i slutet av veckan alternativt på måndag, så jag hinner packa med mig allt till Kap Verde! <3 
 
 

Want want

Stillar min längtan efter helgen med lite "fönstershopping". Eller skärmshopping kanske jag ska kalla det, sitter ju ändå vid datorn? ;)

Här har ni min "Vill ha", helst redan nu till Kap Verde!

 

Ensam igen

Så tråkigt att vara ensam på kvällarna. Jag inser verkligen hur mycket av en "förhållande-person" jag är. Jag trivs inte alls av att vara ensam hela tiden. Jag vill kramas, pussas och hålla hand. Små, men ack så viktiga grejer för mig. Har dock tur som har fått träffa A två helger i rad nu, och nästa helg kommer han igen. Då blir det middag hos mina föräldrar, med utfrågning och allt vad det innebär, haha. Han är helt lugn, jag däremot är nervös. Borde det inte vara tvärtom, haha?

Kändes dock lite bra av att öppna min mail imorse och hitta det här:
Om en vecka vid den här tiden så har jag lämnat av Nathalie hos mina föräldrar och inväntar att klockan ska bli ca 4:00 så vi kan åka. Eller något liknande, haha. Måste kolla upp det där med tiden känner jag ;) Dock klagar jag inte alls. En vecka med värme, sol, bad, god mat, drinkar, utflykter, trevligt sällskap från Joss och säkert en och annan puss från A<3 Nej, jag kan inte säga att jag har något emot det här alls! Enda negativa är att jag måste lämna Nathalie en hel vecka, lite dubbla känslor där. Men hon kommer ha det så bra hos sin mormor och morfar, hon är ju där nästa lika mycket som hon är hemma. Så det kommer gå kanonbra, det vet jag. 
 
Nu ska jag förbereda frukost inför morgondagen, så jag kan komma upp 5 och bara slänga i mig min frukost och sen träna. Gjorde det imorse också, känner redan av träningsvärk i axlar och rumpa. Bevis på att det var för länge sen sen jag tränade sist...? Haha... Sen blir det sängen för min del, helt slut. Kram! 
 

Parken Zoo

Snabbupdate - Idag har jag och Nattis besökt Parken Zoo med A<3 Så himla mysigt, bara gå runt och kolla på djuren, hålla hand och mysa. Efter lunch tog Nattis en powernap så vi hann fika och prata lite bara vi vuxna. Nathalie var nöjd och glad efter att ha fått se djuren - favoriterna var aporna och uttrarna, haha. Aporna hängde och svängde och var roliga för att de alltid hände något. Uttrarna skrek och ställde sig på bakbenen och sprang runt för det var lunchdags för dem, så de var också favoriter haha. 





Kram!


Imorgon <3

Längtar så mycket till imorgon! Efter mycket krångel så har vi i familjen enats om en lösning som passar alla. Imorgon skjutsar min mamma pappa till stationen, där han tar tåget till jobbet. Detta för att vi ska ha två bilar hemma. Jag tar lilla bilen till jobbet, och mamma hämtar Nathalie som vanligt runt 14 (hon slutar ju vid lunch, så de har sina mysfredagar). 15:45 så slutar jag, då kommer mamma, Nathalie och min bror med Volvon, och vi byter bil samt flyttar över packningen. Sedan åker de med lilla bilen till min brors match i Täby, medan jag och Nathalie rullar Volvon mot stationen och tar tåget till Eskilstuna. Krånligt värre? Men det var det bästa sättet att lösa allt på, haha. Annars skulle jag missa tåget som går 16:35 och få vänta en timme. Så jag är nöjd.

Men längtar som en galning här hemma. Åh, vill åka nu, nu, nu, igår! Har plockat ihop kläderna som ska med, smink och allt sånt får packas imorgon eftersom det ska användas på morgonen. De mesta ska ju användas imorgon. Blöjor ska jag köpa nya på lunchen, för köpte fel sort förut... Nappflaskan ska användas till vällingen imorgon bitti. Sovnallen ligger i Nathalies famn just nu. Nej, får helt enkelt packa klart imorgon, haha.

Nu ska jag ställa mig och diska till lite skön musik, så det blir gjort. Imorgon åker viiii <3

Design

Tyckte det var dags för en liten uppdatering av designen. Håller ni inte med? Känner mig ganska nöjd nu, för ett tag i alla fall, haha. Väldigt sugen på att göra en julinspirerad header, men jag håller fingrarna i styr ett tag till ;) 
 
Nu ska jag kolla klart på Private Practice och smsa lite med A<3
Ha det bra! 

Paketkalender

Häromdan kom den första snön till Västerås. Den är ju borta i princip (lite vitt kvar på taken), och var ju inga mänger till att börja med, men det triggade verkligen igång min julkänsla. Drygt 2 månader kvar, det är inte så jättelång tid faktiskt när man tänker efter! Och i år, nu när Nathalie är lite större, vill jag göra en paketkalender åt henne så hon får öppna ett paket varje dag. Märkt att det är antingen "jättebra" eller "jättedåligt", om man läser forum tex. Men jag vill ha det. Inga stora grejer, utan bara något litet att öppna, och aktiviteter osv. Pepparkaksbakning, lussekattsbakning, pyssel, tofsar och nagellack. Små, billiga paket, så hon fortfarande kan få mycket på julafton :) Så hela morgonen har jag suttit och kollat runt lite smått för att se vad det finns och vad som skulle kunna passa. Hittade en helt fantastisk sida med billiga smågrejer, lite inriktat på paketkalender och kalas. Om ni också är sugna på att göra något liknande så rekommenderar jag starkt att ni går in på Muntra Myran och kollar runt lite! 
 
Annars blir vi bara hemma hela förmiddagen, efter middagsvilan ska vi förbi Nathalies mormor och morfar en sväng. Nu ska jag sätta mig och drömma om julen lite mer, haha! 
 
 

Mysig helg

Har inte blivit så mycket uppdatering på sistone, inte direkt haft något att skriva om, haha. Ska bli bättre, jag lovar! Saknar fortfarande bilderna från Turkiet, så ni får nog vänta tills efter Kap Verde då jag lägger in alla bilder samtidigt. Håll ut!

Annars då? Nathalie har haft feber hela veckan, så vi har vabbat. Men sån där mysig feber, legat precis över feber så hon har ändå haft energi att leka och mysa, även om hon varit grinig, lättretlig och allmänt jobbig emellanåt, haha. Men det hör till när man har småbarn ;)

I torsdags fick vi besök av en kille, i nuläget får han heta A på bloggen ;) Han har sovit över här tills idag, åkte strax innan 17. Jättemysig helg med massor av pussar och kramar. Är jätteglad att han kom hit. Han har två barn på heltid (förutom varannan helg), så han vet vad det innebär att ha småbarn och vet att man måste ta ansvar och hjälpa till och allt sånt där. Tänker inte skriva så mycket mer om honom i nuläget, ni får veta mer om det händer något mer, haha ;) Nästa helg ska vi åka hem till honom, och passa på att besöka Parken Zoo som snart stänger för säsongen. Får se om jag får träffa hans barn också, egentligen deras mamma som ska ha dem men han ska försöka övertala henne att låta honom behålla dem en dag extra, haha.

Och på tala om Kap Verde, hur sjukt är det inte att A också har bokat Kap Verde 5-13 november, samma ö och bara ca 800m ifrån vårat hotell?! Det här är alltså bokat långt innan vi kände varandra, helt sjukt egentligen, haha!

Nu ska vi byte blöja, borsta tänderna, ta på pyjamasen och bädda ner oss här hemma. Eller Nathalie i alla fall, jag blir nog vaken några timmar till ;) Men inte lika roligt att spendera kvällen själv, speciellt inte efter att ha haft sällskap 2 kvällar i rad nu. Aja, jag överlever ;) Godnatt!

50årsfest










Determination and satisfaction

Dagens "abs- and buttchallenge" är klar. Det är inte mycket, men det är bra mycket mer än inget alls! 

Haft väldigt svårt med maten på sistone, men idag känner jag mig motiverad. Idag vaknar vi med determination och somnar med satisfaction. Inte känslan av att jag ätit grejer jag inte borde. Idag kör vi all in! 




Ikväll är det föräldramöte på dagiset. Sista på den här avdelningen, för snart är ju Nathalie så stor att hon byter avdelning! Lite sorgligt är det faktiskt, för jag älskar den fröknarna som hon har just nu, och Nathalie trivs med dem också! Och just nu är hon nästan störst på sin avdelning, sen ska hon helt plötsligt bli minst igen! :( Men det blir nog bra det också, blir nog i vår <3 

Nu blir det dusch efter träningspasset, sen göra mig klar inför jobbet :) 

Studier

Spenderar kvällen framför Private Practice med matematikboken, haha! Måste ju repetera Matematik C (eller 3 som det heter nu) innan jag kan påbörja Matematik 4, eftersom jag inte kommer ihåg något alls från gymnasiet. 
 
 

Träningsvärk från helvetet?

Jag må vara galen, men jag verkligen älskar träningsvärk! Smärta vid varje rörelse, tror det är världens bästa känsla. Okej, inte den bästa, men den ligger högt på listan! Känslan när man vet att man slitit och tränat hårt. Just sådan träningsvärk har jag idag (och igår) ❤ 
 
Andra nyheter är att jag är mer pepp än någonsin på att börja plugga igen, men tror ni inte studierna börjar i januari igen om jag ansöker nu... Vad är det för stil?! Vil vill vill! Får se hur länge det håller i sig den här gången, haha... 
 
 
 
 

Motivation

Tänk att något så litet kan göra en så otroligt motiverad. Idag, efter jobbet, åkte vi till mina föräldrar. När vi skulle gå därifrån mötte vi deras grannar, som bott där långt innan vi flyttade in. Stod och pratade med henne ett tag, en glad pensionär. Det första hon säger till mig är "Gud så smal du blivit! Hur mycket har du gått ner?! Det måste vara massor?"  Som de flesta här inne vet så har det inte blivit så mycket träning på sistonde. Faktiskt ingenting alls, i princip, haha. Men jag blev så glad av att höra det, och så motiverad att köra igång igen. 

Imorgon står mitt alarm på 5. I kylen står en proteinsmoothie på proteinpulver, vatten, banan och blåbär. Snabb energi på morgonen. Sen ska det tränas! På bänken står även min shaker färdig med BCAA-pulver, bara tillsätta vatten efter träningen. I kylen hittar vi mellanmål 1, keso med lite proteinpulver (för smakens skull) toppat med blåbär och hasselnötter, samt lunchen för imorgon, kyckling med ris och ratatouille. I min shaker finns även mellanmål 2, proteinpulver, i sin lilla extra behållare. Jag är peppad!

Imorgon har jag även barnfritt på kvällen/natten. Vet ni vad som händer då? Gym för hela slanten! ;)

Och vet ni vad? Oavsett vad som händer - I refuse to sink ⚓ (fett sugen på att tatuera det för övrigt) 




RSS 2.0