Förvirrad?

Tänker inte gå in på några detaljer, men jag har äntligen förstått varför killar tycker att vi tjejer är jobbiga när vi pratar "mellan raderna", inte säger rakt ut vad vi menar...

Fast den här gången är det en kille som inte säger rakt ut vad han menar. Eller är det jag som tolkar det fel...? Ja, det får vi nog kanske aldrig veta! :)

Fattig tjej!

Beställningen klar, blev BCAA Complex Classic i smaken granatäpple, Omega 3, Multivitamin, Whey Complete Choklad och Vanilj och en fin rosa smartshake, då får man även en Camocooler med på köpet, så drycken kan hålla sig kall i några timmar :) 
 
En tusenlapp senare så känner jag mig glad ändå, haha. Får det under veckan, hellre förr än senare ;) 
 
 
 
 

Beslutsångest...

Tittar på lite kläder. T-shirten är klar i princip, hur skönt ser det inte ut med den under sommaren med ett par shorts under? Detsamma gäller den mörkblå klänningen, ser superskön ut och är så fin. Den röda är ju också fin, och smickrande för formen då den går väldigt tajt under bysten/midjan, men kanske blir varmt? Och den gröna är fin och säkerligen sval, men kanske blir kort när man tar på den? Så vilken tar man som plagg nr 3? Eller ska man köra på stort och köpa alla 4:a? Får ju en hel lön denna månad, så kommer ju ha råd åtminstone ;) 
 
Update. Den gröna fanns bara i mindre storlekar, så det blev byebye där ;) Kanske skulle ha kollat det innan haha! Blir nog en pyjamas istället, bild 2... ;) 
 
 
 
 
Förutom klänningar på önskelistan hittas även;
  • nytt proteinpulver, denna gång från Nutritech, smak Choklad, vanilj eller tuttifrutti. Kommer troligtvis köpa två, choklad och vanilj ska vara supergoda, choklad för att dricka som den är (vilket jag gör i nuläget) och vanilj för att blanda ut i smoothie osv (vilket jag också gör), men hur smaskigt låter inte tuttifrutti? Får fundera på hur jag ska göra där... 
  • BCAA Complex - Aminosyror för att hjälpa kroppen återhämta sig snabbt efter träning, stimulerar tillväxten av musklerna och motverkar att musklerna bryts ned. 
  • Multivitamin, för jag inte får i mig alla vitaminer jag borde, haha. 
  • Omega 3, för jag äter så lite fisk och behöver fiskoljan, helt enkelt. 
  • Helt skulle jag vilja köpa Caseinpulver också, för det ska tydligen gå att göra lite kladdigare chokladmugcakes osv med den, men i nuläget är det inget jag får göra ändå enligt min diet, så den kan jag likabra vänta med. Kommer gå på en knapp tusenlapp ändå, haha...
 

Midsommar!

Glad midsommar allihop! För mig och Nathalie blev det en kort midsommar, i sitter redan hemma sen ca en halvtimme. Nathalie är trött och jag känner mig helt död. Vaknade 5.30 imorse, med huudvärk och täppt i nästan. Både har hållt i sig heeeela dagen, så nu orkar jag ingenting! Funderar på om jag har feber också... Halvtimmen som är kvar tills jag får sova känns som en evighet (19 går Nathalie till sängs, men brukar ta ännu längre innan hon somnar).

Jag hoppas ni andra har en roligare midsommar än jag har ;) Nejdå, förutom sjukhet/trötthet har det varit kul. Ingen tradition i år, hela mammas släkt brukar komma och fira men nu har både min mormor och hennes sambo opererats så de kan inte sitta i bilen för länge, och då vill ju inte resterande släktingar lämna dem ensamma i lägenheten i Nyköping. Så de firade den där, vi var familjen, min faster, hennes äldsta son, Marcus flickvän Tilda samt min vän Joss en stund.

Dessutom fyller ju min lilla bror hela 18 år idag också! Grattis på din dag! <3

Hur har ni firat eran midsommar?

Underbara "barn"

Så här såg det ut vid middagsvilan idag. Mamma passade på att kolla på serier medan ;)
 
 

Sjuk tjej och protein

Nathalie harfeber, hämtade henne med feberfrossa från dagis, 40,6 grader hade hon då. Stackare! Aldrig frisk känns det som... Så blir vab idag.

Lite småpanik också, för mitt proteinpulver tog slut igår, men vi hade bestämt att jag skulle få åka ner på stan en snabbis utan Nathalie. Men så blev det ju inte nu när hon blev sjuk. "Vad har jag då i proteinväg?" blev min tanke eftersom alla mål bygger på protein... Äggen var slut. Kesella/kvarg hade jag inget av. Kyckling, kalkon och tonfisk är inga direkt höjdare till frukost... Som tur var sprang mamma in och handlade medan vi var inne hos farbror doktor och kollade så allt var okej. Så fick kesella åtminstone. Oturligt nog köpte hon orginal kesella, jag använder ju bara lättkesella... Hahaha, jaja, det kan bli så ibland... Får ju åtminstone i mig protein! ;)

Idag blir det en snabb morgonhandling medan pappa har Nathalie, så jag får hem lite mejeri, ägg, frukt och grönt, typ :)

Dagens frukost blev en smoothie på kesella, turkisk lättyoghurt, hallon, lite banan, havregryn och linfrön :)


Personlig tränare

Imorgon kör jag! Fick precis mina tränings- och kostprogram. Nu är det fit for life so gäller! Inget mer onödigt fett överallt där jag inte vill ha det, haha. Träningspass 1 imorgon bitti ;)

Väntar och väntar...

Igår var jag och Nathalie ute på Erikslund, först åkte vi in till djurbutiken, sen åt vi middag på IKEA och sen köpte vi lite blöjor och toapapper, haha! 

Nu har vi iaf kattlåda, kattsand, kattmat, mat- och vattenskål, halsband, leksak, klosax... Ja, tror det var det, haha. Dessutom köpte jag en klätterställning/klösträd på lunchrasten igår också. Så nu bara inväntar vi att våran lilla pojke får bli hämtad
Har talat om för Nathalie att vi ska få en katt, tror dock inte riktigt hon förstår vad jag menar. "Katt" säger hon, "ja, katt" säger jag. Sen är det inget mer, haha. Troligtvis blir det en liten Simba, han ser ju nästan ut som en lejonunge, orange och fluffig, haha! "Sim!" säger Nathalie när man frågar om hon kan säga Simba, sötmonstret!

 
 
Lite lika ändå? ;) 
 
 

Lördag, lördag, lördag!

Jag vill ha lördag nu! För på lördag får jag hämta hem min pojk! Nathalie vet inget än, för allt blev fixat efter hon somnat ;) Tror inte hon hade förstått ändå, även om jag sagt det... Ska bli kul att se hur hon reagerar på lördag när jag kommer hem med våran lilla pojke. Enda problemet är... vad ska han heta? <3 
 
 
 

Oj, mamma!

Min sötunge springer numera naken (eller i tights) hemma, potträning på g. Rätt som det är skriker hon "Oj! Mammaaa!", hon har då råkat bajsa på golvet och är helt förtvivlad stackarn, haha. Pekar och ropar "oj" och "där", sötnöt!


Dagens frukost

Vaniljproteinyoghurt med äppelkompott och havreströssel, MUMS!

Och bara nyttigheter i den, den som säger att man inte kan äta gott om man ska äta nyttigt har aldrig testat Sannas (PT) recept! ;)


Studenten!

Ett litet kort inlägg nu, för jag sitter här med huvudvärk och är så trött att jag tror jag svimmar snart!

I alla fall! Idag tog Tilda (och massa andra ungdomar) studenten. Hon var så fin lilla Tilda! Som för övrigt är min lillebrors flickvän, vilket kanske kan vara bra att nämna för er icke insatta, haha. Blev lite plockmat och sen massa fika där. Full fart hela dagen för henne, så när vi nästan skulle åka så gick Tilda och tog en powernap, skulle ju vara förfest hos henne 19 och sen vidare till Blue Moon Bar, så natten blir nog lång för henne. Sen åker de vidare till Egypten hon och Marcus på söndag. Inte alls avundsjuk, nejnej!

Och idag svarade PTn, hon skickar över faktura och all info under morgondagen. Nu är det på allvar! ;)

A woman who...

Idag var mami barnvakt ett tag. Varför? Jag åkte till frisören. Blev en ganska stor förändring. Jag var rädd innan. Helt ärligt, jag hade ont i magen för jag var så nervös. Jag hade beslutat mig för att klippa kort. Och minnet av hur hemskt det såg ut förra gången var fast i mitt huvud: 
 
 
Mycket uppklippt. MYCKET. Och kort. Och jag gillade det INTE. Tänk om det blir hemskt igen?! Det växer ut, jag vet. Men man måste ju leva ett tag med håret tills det växer ut! Åh, mina tankar gick fram och tillbaka. Våga! Nej kan inte! JAG SKA! Jag vågar INTE! 
 
Men jag gjorde det! Och det vart inte så hemskt! Klippte lugg, men den la jag direkt åt sidan. Den ångrar jag! Men det växer ut, och som tur är syns det faktiskt inte att jag klippt lugg! ;) 
 
 
 
Måste erkänna att det är ganska skönt med kort. Det är svalt. Det är inte så tungt, långt, varmt, slitet eller tråkigt. Det är faktiskt riktigt skönt! Nackdelen är att jag vant mig med hästsvans... Och nu får jag knappt upp håret! Varför kan jag aldrig vara helt nöjd? ;) 
Ikväll när Nathalie somnat ska jag skicka ett mail till en privat tränare. Hon heter Susanna Backlund och skriver på Tasty-Health.se. Hon har massvis med trevliga proteinrecept på hemsidan och hon är både kostrådgivare och privat tränare. För nu jävlar har jag bestämt mig för att köra med henne! Online, men ändå. Nu ska jag klara det här med att komma i form. Kostar mig 1650 kr per månad (börjar med en, så tar vi det därifrån haha! Prislappen ger ju bara den lite extra motivation. Vem vill kasta bort 1650 kr?!) men om det hjälper mig att bli lycklig och känna mig självsäker och stolt i mig själv, då är det lätt värt det! Dessutom går ju mina jeans sönder HELA TIDEN så jag sparar säkert in på det i längden, haha ;) 
 
I hennes "1 månad kom igång-program" ingår tränings- och kostprogram, mailkontakt och uppföljning varje vecka (med mått, vikt, bilder och samtal hur det gått, hur man mår och eventuella ändringar i kost/träningsprogrammen). Hon lägger upp alla program efter ens målsättning och egna förutsättningar, vilket betyder att mina träningsprogram kommer vara anpassade efter träning hemma i lägenhet. Visst tar det lite längre tid när man inte kan köra fullt ut med massa cardio osv, åtminstone i mitt fall när det till att börja med är mycket fett som måste brännas, men jag får börja cykla till jobbet varje dag ("jag orkar inte" eller "jag lämnade Nathalie så sent" är två vanliga ursäkter här hemma...) så får jag åtminstone 2 x 15 minuter cardio varje dag... 
 
Nu kör vi?! Inte försent att komma i lite bättre form till Turkiet! Har ju 79 dagar på mig, det är över 2 månader! Nu jävlar ;) 

Vattisar!

Röda prickar på kroppen - välkommen vattkoppor! Så nu blir det att vabba några dagar tills de är borta. Fast är ganska skönt. Hon har så lindrigt att hon bara har några få prickar här och där (mest på rumpan och runt munnen) och hon är så liten att hon inte kliar ännu. Dessutom är hon ju inte sjuk på det sättet så hon är ju ganska pigg ändå. Så idag blir det städa och ev tvättstugan senare. Annars tar jag kanske tvättstugan imorgon, vi kommer ju få vabba troligtvis hela veckan ändå så vi har ju tid, haha! (de brukar gå över inom 7-10 dagar).

Nathalie försökte även rymma när hon hörde att hon skulle vara hemma en hel dag med mig... ;)

Nä, fram med dammtrasan nu och fixa fint här hemma!


Upptagen...

Vet att jag inte skrivit så mycket på sista tiden. Men det är så mycket att göra hela tiden. Vet inte om jag nämnt det, men jag får ju jobba heltid tillochmed v.32, och sen är det massa plugg på det också. Så ja, bloggandet får komma lite i second place.

Imorgon har jag muntlig examination i Kemi 1, sen är jag klar (sålänge jag klarar examinationen alltså), så på måndag börjar kemi 2... Inget sommarlov för mig inte, haha...

Nu ska jag kolla klart på ett avsnitt av How I met your mother och sen sova, så jag orkar upp, repetera lite mer och klara provet ;) Kram!

RSS 2.0