30 juni 2012

Idag har vi varit på marknaden på stan. Eller rättare sagt, "Västerås Cityfestival". Nu var vi dock inte på själva festivalen utan vi nöjde oss med att titta på marknaden, dels för att det är så dåligt väder, dels för att uppträdanden är så sena och vi har Nathalie med oss. Så vi gick runt och strosade runt bland alla stånd som var uppställda. Inte så mycket att ha, som vanligt, men mysigt att komma ut. Och Nathalie verkade tycka det var jätteroligt också att se så mycket folk och saker och djur överallt. Hon trivdes ju inte lite, haha!

Fanns en liten del med loppis-bord också, så vi gick förbi en sväng där och Nathalie är nog mest glad över det. Inhandlades enhel del till lilltjejen, hon blir lite smått bortskämd ibland:


- En "gå-leksak" som man drar efter sig, en sån där som liksom "går/åker" bakom
- En telefon. Hon älskar ju att sno våran (och fjärrkontrollerna...)
- Ett pussel med ljud och bondgårdsdjur. Hon börjar ju komma in i den åldern då djur och ljud är roliga
- Ett aktivitetsbord. Lite blandade grejer, luckorna där 123ABC ska in i börjar ju bli hennes ålder!
- En docka. Hon pussade och kramade den länge och log STORT när hon fick den, sötisen!
- 2 solhattar, en med ögon och en med färg. Hennes gamla började bli lite små (Dock behöver vi lite sol här i Västerås nu så hon kan använda dem!)
- 2 böcker, en med pop-up bilder och sen andra med objekt som följer med till nästa sida.Dessutom åkte jag ut till Hälla Shoppingcenter en sväng igår, det är ju REA överallt nu så jag gick och strosade runt och kollade på (barn)kläder. Köpte en ny pyjamas, ett linne och två shorts till tjejen. Så nu har jag ett riktigt vilddjur här hemma då pyjamasen har jeopard/leopard mönster på sig, hihi!


Sen åkte vi och morbror och åt mat med mormor. Där träffade vi även på gammelfarmor och gammelfarfar så vi bjöd in dem också. Var ju ett tag sen vi såg dem så Nathalie var lite tveksam först, men sen ville hon upp i famnen på dem, haha. Trevligt med lite matsällskap.Uppdatering från Tunisien får vänta lite, sitter på bärbara datorn på övervåningen och bilderna ligger på min stationära dator på källarplan. Får fixa med det ikväll, lovar!

Kram!

29 Juni 2012

Nathalie kan gå lite smått! Sötnosen börjar bli stor nu ju! Imorse tog hon 3 steg i rad, sen när hon märkte att jag såg det och när jag försökte få henne att gå mer/göra om det, så blev det jobbigt och då satte hon sig ner och kröp istället, haha. Sen under eftermiddagen har hon gått igen. Som mest har hon tagit 6 steg, en vilopaus på huk och sedan upp och gå 4 steg till, alltså 10 i "rad". Duktiga tjejen!

28 Juni 2012

Tittar lite smått på en lägenhet, kanske dags för eget snart? ;)

Vi lever!

Jadå, vi lever fortfarande. Bara blivit så mycket med resa och så vidare att jag inte orkar skriva något här. Dessutom är Antti här just nu så vill ta vara på tiden. På torsdag blir jag själv igen för då åker han hem, så skriver väl någongång på torsdag eller fredag skulle jag tro. Ikväll blir det i alla fall barnfritt, jag och Antti ska se på bio och sen ska vi nog äta på stan också, inte bestämt oss helt om sistnämnda än. Men mys blir det ju i alla fall! Skönt att kunna komma ifrån mammarollen litegrann och kunna mysa ensamma.

Men skiver mer om någon dag som sagt! Kram!

Finland -> Sverige -> Tunisien

Nu är vi hemma i Sverige, kom hem igår vid lunch ungefär. Packat ur väskan, i med nytt och ikväll drar vi igen. Full rulle, blev ju samma procedur mellan Turkiet och Finland nästan. Okej, lite längre tid emellan, haha, men full rulle ändå.

Hinner inte skriva så mycket då jag har en grining tjej här, vi ska ut till sandlådan och gräva lite så hon förhoppningsvis blir lite nöjdare, haha. En grej jag måste nämna är ju dock att hon under Finlandsresan lärt sig att stå utan stöd! Inte överdrivet längre, men hon står ändå själv! Dessutom kan hon sätta sig på huk och sedan resa sig till stående igen, utan stöd. Min underbart duktiga tjej! <3 Snart springer hon för fullt!
Och sen är jag klar med finskan nu! Kommer under nästa vecka få veta betyg (IG, G eller VG) men jag får vänta till efter Tunisien, orättvist? ;)

Dessutom funderar jag på att köra ett program "Fitnessfighten". Det är en månad där du tränar 1 timme per dag och sen får du en måltidsplan att följa under denna månad. Målet är:

- Minska i vikt och fettprocent
- Förändring av din kroppsform
- Minskad stress
- Ökad förbränning och välmående
- Förbättrat lymfsystem

Kostar 495 kronor men jag har sett såna resultat så det inte finns! Det fungerar verkligen på alla former, tjock, smal, tjej och kille. Alla kan köra! Någon som vill köra med mig? Vore roligare att köra tillsammans! Blir nog att vänta till Augusti dock, kommmer ju kanske jobba lite i Juli.

Nej, ut till sandlådan nu, skriver väl inget mer här förrens efter Tunisien, då blir det bildbomb och massa mer text också :)

Update

Tänkte bara tala om att vi lever, haha. Vi är i Finland och njuter. Just nu är vi ensamma hemma då Antti skulle iväg på bio med några vänner som de bokat in för länge sedan, Anttis pappa jobbar och Anttis mamma är i sommarstugan med några vänner hon med :)

I Anttis rum har vi passat på att slänga kläderna ÖVERALLT i rummet. Ja, överallt. Så jag passade på att fixa iordning det nu, tror ni inte Nathalie tar sig in i resväskan och SLÄNGER UT allting därifrån på golvet istället.. Och medan jag fixade det så sliter hon ut alla blöjor ifrån blöjpåsen istället.. Min skitunge <3 Några majskrokar senare var hon dock ganska nöjd ändå :)

Nä, nu ska jag ta och värma på lite mat till min sötis och kanske dra på ännu ett avsnitt av Game of Thrones och bara invänta min älskling som lovat ta med pizza på hemvägen, mums! Angående Game of Thrones så är det nämligen så att Antti har tvingat på mig denna serie som jag var säker på skulle vara dålig. Jag var helt fel på den punkten så det var riktigt bra att Antti tvingade på mig serien! Dvärgen är ju helt awesome dessutom, rekommenderar faktiskt denna serie! (Och hoppas på att Antti inte läser detta så han inte får reda på HUR bra jag tyckte den var ;)!

Nä, nu börjar min sötis bli lite irriterad här bredvid mig så får ta och ägna mig åt henne nu. Kram!

RSS 2.0