Träna nacken

Idag har vi tränat nacken lite, som de flesta andra dagarna, haha. Skillnaden var att vi idag tog en massa bilder samtidigt, och såhär glada var vi då!Fy på mig!

Nä, nu har jag inte skrivit på sjukt länge, fy på mig, haha. Det är bara det att jag inte visste vad jag skulle skriva, i början var det bara sova, äta, skita och medan hon gjorde det första av dem tre blev det att göra samma 3 grejer själv, samt att försöka få in lite plugg däremellan. Och de är ju inte "roliga" den tiden, de bara stirrar rakt ut på ingenting och reagerar inte på något. Men nu fäster hon blicken, ler och pratar för fullt, så nu får det bli fler uppdateringar tror jag! :)
Hon är så söt, låg under babygymmet ganska länge imorse och pratade med leksakerna och slog på dem. Hon börjar verkligen tycka att det är kul att ligga där nu! Fast när man legat ett tag så är det inte riktigt lika kul. Så hon förstår ju, men inte helt ännu :)

Och idag ska vi tillbaka till BvC och kolla upp hennes vikt och längd. Ska bli intressant att se hur mycket hon väger nu, för 2 veckor sen var det ju 4600 gram, så hon borde vara över 5kg nu tycker man, eller iaf nära inpå? Aja, vi får väl se :)

Här kommer några bilder (som finns på facebook också!) :

4 dagar gammal :)

Nathalie och stolt morbror :) - 2 veckor gammal

1 vecka

2 veckor

3 veckor

RSS 2.0