v.10

Så, det händer inte så mycket här inne just nu, haha! Men jag kan iaf berätta att jag nu är i v.10, så det är bara 2 veckor kvar tills missfallsrisken minskat nästan helt :)

Hejsvejs!

Osäker?

Jao, som rubriken säger är jag osäker, haha! Nä, men jag känner ju ingenting alls! Så lite osäker blir man ju.. Så köpte iaf ett till test, för att kontrollera, och det är fortfarande positivt iaf, så det känns skönt :)

Andra dagen på APUn idag, gjorde en snögubbe och ett hårigt öga (A). Dock ger inte bilderna någon rättvisa, speciell inte för ögat, för det ser så mycket bättre ut i Cinema och inte på ett dåligt mobil-foto :(

Lägger iaf upp bilder på mina kreativa grejer, samt testen bara för att jag vill spamma bilder (A)..

Hejsvejs!

Snögubben jag gjorde idag i Cinema 4D :)
Min fina snögubbe! :)

Det håriga ögat jag gjorde :) Ska ta bättre bild, för denna ger ingen rättvisa alls! :(
Ögat, SKA ta ny bild sen!

Detta var det första testet jag tog, lite dålig bild tack vare mörkret! :)
Första testet (A)

Det andra testet, när jag blev osäker :) Diggar
Och andra jag tog idag xD


APU

Yes, då är APU fixad, känner att jag verkligen var i tid denna gången! Eller inte, haha .. Iaf så har jag APU 3 veckor framöver nu, och fixade platsen idag. Blir på Bybrick Interface AB, jobba med 3D modulering och såna grejer, najs majs!

För övrigt då? Jao, jag har kört idag igen, i 100 km/h *stolt*. Han tvingade ut mig på motorvägen den jäveln, haha! Teorin går väl lite såååådär, måste nog ta tag i det nu!

Måste även ta och ringa mödravårdscentralen snart, men det är ett så jobbigt samtal .. :/ För övrigt har de stängt nu, de har bara ringtid mellan 10.00 och 12.00, vad är det för cp tider? :( Aja, blir väl nästa vecka då. Och då blir det även tjaffs här hemma I guess, familjen får veta, om jag inte berättar i helgen.. Vi får se, vi får se!

Hejsvejs!

Dålig dag

Usch, idag har inte varit en bra dag direkt. Började direkt när jag vaknade, ville inte alls lämna sängen, men hade inte direkt något val. Resten av dagen har varit dålig också, inte alls känns mig sugen på något. Hade körlektion och teorigenomgång också, helt förvirrad var jag på dessa.. Usch..

Händer inte så mycket på blogggen just nu, för det händer inte så mycket i mitt liv just nu. Dagarna går extremt segt och ingenting händer känns det som. Men kommer väl fler uppdateringar när något intressant händer, så håll tummar och tår och fortsätt kika in!

Hejsvejs!

Väckt!

Haha, igår kväll satte jag alarmet på klockan 10, så jag skulle hinna göra mig i ordning innan jag skulle köra. Klockan 9 vaknar jag av mig själv för jag verkligen måste kissa! Så jag springer upp och kissar och går och lägger mig för att sova igen. Tror ni det går bra? Njae, haha, jag inser att jag är hungrig istället.. Jävla busunge som redan väcker mig.. <3

Iaf så har jag kört idag igen, spännande, körkortet närmar sig :). Lektion 7/20, och har gått igenom mer än hälften av grejerna redan, så det känns skönt. Men teorin är kvar, i stortsett hela .. Så nu sitter jag och läser igenom Körkortsboken så får vi se hur mycket jag kommer ihåg av detta sen.

Ha det bra! :)

Första gången gilt?

Hej bloggen!

För att göra en lång historia kort, jag har länge velat haft barn och Alex har varit lite mer.. Väntande? Så nu i december bestämde han sig äntligen för att försöka, han ville också ha barn! Så vi försökte i december, utan några förväntningar från min sidan för att vara ärlig.

Så nu till det viktiga (A)! Nu i december spenderade jag lovet mestadels i Skåne hos Alex, it was awesome!<3 Min mens kom aldrig, men jag trodde aldrig att jag vara gravid, jag mådde varken illa eller hade onda bröst. Det enda var att jag hade lite "mensvärks"-smärtor och var lite extra trött.

När jag kom hem var jag trött på att vänta, så jag "tvingade" (Han gjorde det ganska frivilligt, faktiskt!) Gren att "köpa ut" test åt mig, ni vet, när man är sådär lite småfeg som mig :) Jag tog iaf det här testet på tisdagen, och de var något sjukt långa 2 minuter där, i väntan på strecket som skulle visa om testet gick igenom eller om det misslyckades. Jag såg ju redan pluset, men så länge det strecket inte fanns där var det ju inte säkert.

Men sen kom det! Jag tror aldrig jag varit så chockad i hela mitt liv faktiskt. Jag bara stod där och kollade på testet, funderade på hur det kunde vara möjligt. Jag kände mig ju inte alls gravid, så det kunde inte vara så?

Men så är det tydligen, haha! Jag kollar på bilderna hela tiden för att försäkra mig om att det fanns ett plus där, och det fanns det ju klart och tydligt! Helt overkligt känns det, men helt underbart! :)

RSS 2.0