Frukost

Nya favoritfrukosten för dagar jag ska träna är en blåbär- och vaniljproteinsmoothie. Går så snabbt att göra och är verkligen supergod!

Nu tror jag inte så många av er läsare använder proteinpulver, men ni får receptet ändå! Går att tillsätta kesella istället för proteinpulver (för ungefär samma näringsvärde) men kan tänka mig att det blir riktigt syrligt då, haha...

0,5 dl havregryn
1,5 dl turkisk LÄTTyoghurt
Lite mjölk efter smak för att göra den lite rinnigare
Ca 1 dl Blåbär
1 skopa Whey Vanilj (eller 1,5 dl lättkesella)
Och toppar med 1 msk linfrön/andra frön

Släng allt utom fröna i en mixer och kör runt tills allt är mixat. Toppa med fröna och KLART! :)


Dagens...

Vad har ni för planer inför denna dag? Här är planen att möta upp Joss 11.30 för en cykeltur till gymmet, där blir det både HIIT och styrka! Länge sen man var på gymmet så ska bli kul, blir ju så tråkigt att köra hemma heeeela tiden, jag vill ha löpband och ordentliga vikter! Får väl införskaffa vikter och löpband och ställa hos mamma och pappa...? ;)

Sen ska jag försöka få tvättstugan efter gymmet, skulle behöva tvätta men vi får se om den är ledig. Annars har jag faktiska inga planer inför denna gråa och tråkiga dag...


Middag

Dagens middag blev chililax och broccolimos :)

https://cdn1.cdnme.se/2454160/6-3/pic_5206462cddf2b31b6ff18fd0.jpg" class="image">


Motvind

Inte hänt så mycket här i viktväg, jag åt en hel del glass under våra 3 stressiga jobbveckor (vi arbetade som 3 pers var...) och de föll i sig lite. Nu har jag äntligen börjar ta bort denna ovanan, så vikten har ju inte direkt gått så mycket ner, tyvärr!

Men nu tar vi nya tag, eller hur? ;) 2 veckor till Turkiet, kämpar man hinner det hända en hel del på 2 veckor också! :)


Shopping

Var inne på nelly.com i slutet av förra veckan och beställde hem lite grejer, och igår fick jag hem paketet. 5 tröjor och 3 smycken (halsband, armband, ring) plockade jag hem, här har ni smakprov på några av grejerna!


RSS 2.0