Uppdatering av läget :)

Ja, nu har jag verkligen inte skrivit på ett tag, haha. Kom hem ifrån Finland i Söndags och fick med mig en liten finne på köpet, så jag har inte varit så intresserad av att sitta vid datorn om jag ska vara ärlig.

Vad gjorde jag i Finland?
Well, först av allt så bor han ute i skogen/landet (2 sidor var mot skog, 2 mot åker, haha!) så vi kunde inte ta oss in till "stan" så bra. Så vi tog det lugnt, kollade film, låg och hade det mysigt bara egentligen. Och fick ett rivmärke av hans ena katt, haha. Hon tyckte nog inte om mig (A).

En dag tog vi oss faktiskt in till hans brors lägenhet och övernattade där, eftersom det är inne i stan. Då tog vi oss något att äta med hans bror och en av hans vänner och sedan kollade vi på bio, Limitless. Den var helt okej faktiskt, och som tur är har de texterna både på finska och svenska, haha!

Vad gör jag just nu?
Well, just NU sitter jag på min engelskalektion, haha. Nä, men allvarligt, vi har tagit det lugnt här hemma med, spelat lite krocket och kubb med min bror och ibland även med mina föräldrar, kollat film, tagit det lugnt. Just nu är han på stan och väntar på att min engelska ska sluta, så vi kan ta något att äta och kolla på bio, igen :). Vi tänkte se Thor 3D bara för att han ville se en 3D film, men tror vi byter film nu eftersom det visade sig att den nyss hade premiär och det var ganska fullt redan nu. Men vi får se.

Kommande vecka
Antti åker hem på lördag (sad face), så då blir det nog mer uppdateringar skulle jag tro. På måndag har jag barnmorksetid igen, blir väl att prata, ta blodprov och lyssna hjärtljud, tror jag. Men vi får se, jag skriver mer om det på måndag iaf, så stay calm :)

Nä, ska nog ta och se om jag får smita ifrån engelskan snart så jag får pussa på min Antti lite(A)<3

Ha det bra :)

Fiiiiinlaaaand!

Idag åker jag över till Finland, wiho! Måste packa klart, men vet inte om jag ska duscha nu, måla mig och sen packa, eller sminka mig, packa och duscha ikväll på båten. Har båten dusch? Det har man väl i hytten? Åh, vad jobbigt att bestämma, haha!

Anyway, kommer vara kvar en vecka, så är hemma igen 24e på kvällen, så det är inte rekommenderat att smsa/ringa mig under denna vecka (om du inte vill ha hög mobilräkning).

Något mer? Nja, inte direkt. Kommer väl uppdatera någonting i Finland, annars hör vi igen om en vecka, haha :)

Ha det bra!

v.21 bild



v.21 (20+0) bilden :)

Godnatt!

v.21 (20+0)

Du är i vecka 21.
Du har gått 20 fulla veckor och 0 fulla dagar (v20+0).
Du är i 5:e kalendermånaden.
Du är i 6:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester två.
Du har 139 dagar kvar till beräknad förlossning.

Idag går jag in i vecka 21, det går snabbt nu tycker jag. Ska inte skriva så mycket mer här nu, ska dra mig till skolmatsalen och äta lite innan jag sticker hem, tar väl en bild senare under dagen för v.21 så ni får se magen :)

Hejsvejs!

Kläder

Tänkte inte skriva så mycket, är sjukt trött så blir sängen direkt efter detta. Köpte iaf lite mer kläder idag, älskar björn"dräkten", den är så sjukt mjuk och så söt!

Sen ringde jag min BM idag också, så har nytt möte den 2/5, mer blodprov, blä :(

Godnatt!



IKEA

Idag var jag på nya IKEA på Erikslund, när de hade nyöppnat. Blev att handla lite fler saker, så nu har jag faktiskt en spjälsäng till madrassen jag köpte sist, och ett skötbord till skötbädden. De står i garaget så länge, men blev dessa två:


Sen köpte jag lite andra småprylar också:



Blev en badbalja, en mysig fårfäll att ligga på eller ha i vagnen eller så(jättemjuk!), en förvarings.. något? Man hänger den i taket, den var så billig (9kr) så kändes som den var värd det även om jag inte använder den, haha. Lite handukar i olika storlekar och en mysig liten pläd. :) Börjar känna att det närmar sig nu, fast det är halva tiden kvar nästan, haha!

Du blir det sängen, godnatt.

Morgon-illamående

Vaknade upp imorse runt 7.30 och mådde illa, så tog något att äta och gick och la mig igen. Somnade ganska direkt och vaknade upp vid 11. Fan va skönt att få sova av sig, inte för att det behövdes egentligen, men bara lite sådär allmän lathet du vet. Och illamåendet försvann också :).

Jag kände mig dock väldigt stor, så jag var tvungen att använda mobilen för att se hur stor jag faktiskt är när jag ligger ner, och jag blev chockad, haha!



Syns ju ganska mycket för att ligga platt?!

En annan kul grej är att jag inte tycker jag blivit så mkt större i storlek när man kollar sig i spegeln varje dag. Så jag letade upp en äldre bild från v.15 och jämförde bredvid en ifrån igår i v.20 (19+4).



Liiite skillnad ändå? :) Haha!

Nu ska jag fortsätta vara duktig här hemma. Fixade lite med tvätten nyss och tänkte plugga lite medans jag väntar på att nästa tvätt blir färdig :).

Ha det bra!

Puff-krig!

Imorse låg jag kvar länge i sängen, tihi! Nä, men busen i magen väckte mig mitt i natten och tvingade mig att spy, så när jag vaknade låg jag och puttade lite sådär på magen som hämnd, och bebben sparkade tillbaka, så mysigt! Så låg och puttade och blev sparkad lääänge imorse, åh vad jag älskar att känna rörelser! <3

Hemma!

Så, blev inga fler uppdateringar igår, för jag orkade helt enkelt inte hämta några fler internet-inlogg på hotellet, så fick klara mig ändå :)

Tyvärr vände turen lite där och Stockholm vann över oss med 10-2, vilket inte var oväntat. Däremot var dagens match emot Örebros län riktigt spännande. Började med 3-0 till oss i första halvlek, vilket Örebro vände till 3-4 i andra, vi tog igen till 6-4, forfarande i andra, i tredje reducerar de till 6-5 och sedan gick det bara åt skogen helt, haha! Släppte in mål efter mål sista 10 minuterna, så slutade med 6-11, haha.. Så blev inga fler matcher, utan fick åka hem. Men ganska skönt ändå att kunna vara hemma :)

Så, efter drygt 8 timmars slapp i baksätet med kudde, filt, godis och sparkar är jag nu hemma. Blev pizzerian innan vi for hem också, men fick verkligen inte i mig något i princip, så har allt kvar till imorgon, haha.



Här är bilden jag lovade på första kläderna btw :) De två bodysarna kanske lutar lite mer åt killhållet, men jag tycker ändå de är relativt neutrala i kön, är ju inte alls något fel att klä på en tjej dessa kläder heller, enligt mig då. Så kär i de gråa byxorna, de tycker jag verkligen om! <3

Blev en tröja till mig också såklart, fast den fick lilla pappa betala, för den var liiiite dyrare (A) Haha!

Aja, nu blir det nog sängen så jag får sova :) Godnatt!

Innebandy

Precis kommit tillbaka från matchen, Västmanlands länslag slog Västernorrbotten med 4-3, så nu ligger de på 2-0 vunna/förlorade.

Nu väntar jag bara på att resten av lagföräldrarna ska komma hit (om ca 30 minuter) så att vi kan gå och äta! Jag svälter ju, haha, men vad förväntar man sig när man äter för två? :)

Ny match vid 20:15 tror jag, kan dom slå Stockholms län? Jag tror faktiskt inte det, men vi får väl se :)

Första kläderna!

Är ju som sagt kvar i Umeå just nu, och vi började dagen med en tripp inne i Centrum.
Kollade runt lite på kläder och insåg att KappAhl hade rea, på babykläder!
Insåg också att mamma hade ett erbjudande med halva reapriset tills på Söndag! Perfect perfect!
Så köpte två body's och ett par byxor för 30 kr styck! Och sen ett par byxor till för fullt pris på 70kr.

Så 4 klädesplagg för 160kr, inte helt dumt? :)
Lägger nog in bilder senare eller så :)

Det är nu man börjar inse att det faktiskt ligger någon där inne nu, när man köper massor av grejer :)

Ha det bra så ska jag kolla på matcher idag igen, haha! Västmanlands län (brorsans lag) vann för övrigt med 16-3 igår, ganska najs?

v.20 (19+0)

Du är i vecka 20.
Du har gått 19 fulla veckor och 0 fulla dagar (v19+0).
Du är i 4:e kalendermånaden.
Du är i 5:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester två.
Beräknat förlossningsdatum Tors 1 sep 2011
Du har 146 dagar kvar till beräknad förlossning.


Idag är det alltså första dagen i vecka 20 :)
Den tillbringas i Umeå på ett hotell, helt ensam :( Nä, så synd är det faktiskt inte om mig. Min bror spelar HJ17 Innebandy SM i Umeå och mina föräldrar åkte iväg på en annan match (alltså en match där min bror inte spelar), så jag stannade på hotellet och vilade lite, haha. Så nu sitter jag här i sängen med datorn i knät, apelsinjuicen på sängbordet och känner mig lite småfet sådär, men det är bra det också.

De kommer väl tillbaka om en timme eller sådär, så blir det att äta lite middag någonstans då, och sen vid 20.30 om jag inte minns fel blir det att kolla på brorsan när han spelar lite :)



Magen, sittandes i vecka 20 :) Haha!

Pappa fyller!

Idag så är det ju faktiskt ingen mindre än min pappas födelsedag!
Det firas med lite blommor, kokostoppar (pappa älskar kokostoppar, så jag ställde mig och bakade några :)) och sen en köpt (!) cheesecake, japp, vi var inte SÅ duktiga att vi bakade den också, haha!





Idag har jag och mammi tittat förbi på IKEA också, deras slutrea började ju idag och de mesta är redan borta.. Men fick iaf tag på en madrass till den lille i magen, en skötbädd till att byta blöjor och sånt och en stol till när den blir stor nog att sitta och äta själv, så det är en början iaf :) Är ju ett tag kvar också, så behöver ju inte direkt stressa, men skönt att få lite gjort redan iaf :) Kommer väl kanske bilder på det sen, om jag orkar, haha!

Ha det bra :)

Ultraljudsbilder



Uppifrån, men ser knäna, armarna och ansiktet! :)



Den "klassiska vyn" som hon kallade det :)



Och här vinkade den (A)

Ultraljud

Kan också påpeka att hon flyttade mig från 2/9 till 1/9, så min barnmorska var ändå ganska nära med att beräkna :) Alltså har jag gått 18 veckor och 4 dagar nu. :)

Ultraljud<3

Var på ultraljud idag, hon kollade igenom hela bebisen, allt från huvud och mage till hjärtat och varje kota i ryggen. Hur mysigt som helst att se den! Kunde se hjärtat slå och hur den rörde sig, den ville inte vara stilla, haha! Konstigt att jag känner så få rörelser med tanke på hur mycket den rörde sig. Den vinkade till mig också, sjukt sött. Vi flyttade den där grejen dom kollar med och precis då rörde den fingrarna som att den vinkade!

Lägger in bilder när jag kommer hem och kan föra över bilderna till datorn. Ha det bra så länge :)!

RSS 2.0