Kryp-förberedelse

Nathalie har börjat inse att hon kan stå på knä och armar och hålla dig uppe så. Igår gungade hon fram och tillbaka medan hon stod så, så som bebisar brukar göra innan de kryper. Hon förstår inte helt hur man kommer ner dock, antingen så drar hon bak benen så hon ligger, eller så kastar hon sig frammåt med huvudet först, haha. Tur att både soffan och sängen är mjuka :)!

Nyss låg vi och kollade på tv och hon stog på knä då, haha, sötnos. Tror hon tycker det är roligt att kunna röra sig lite mer fritt, inte vara så dependant av mamma, haha :) Snart är det väl full fart här hemma, mamma får ingen ro då ;).

Nu vart det Chuggington på tv, ett av Nathalies favoritprogram, så hon kollar förfullt och ibland blir hon ivrig/glad och slår och sparkar med både armar och ben, haha. Underbara unge!

Om en halvtimme ungefär så sticker vi ut och går emot mammas jobb, ska äta där allihopa. Och ikväll äter jag och Antti på Mongolian och går på bio efter. Fira våran ettårs dag, lite i efterskott<3 Så mamma blir barnvakt ikväll och Nathalie får sova med henne, lite mormor mys för henne :)

Nu ska jag förbereda lite tills vi ska gå, kram!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0