30 juni 2012

Idag har vi varit på marknaden på stan. Eller rättare sagt, "Västerås Cityfestival". Nu var vi dock inte på själva festivalen utan vi nöjde oss med att titta på marknaden, dels för att det är så dåligt väder, dels för att uppträdanden är så sena och vi har Nathalie med oss. Så vi gick runt och strosade runt bland alla stånd som var uppställda. Inte så mycket att ha, som vanligt, men mysigt att komma ut. Och Nathalie verkade tycka det var jätteroligt också att se så mycket folk och saker och djur överallt. Hon trivdes ju inte lite, haha!

Fanns en liten del med loppis-bord också, så vi gick förbi en sväng där och Nathalie är nog mest glad över det. Inhandlades enhel del till lilltjejen, hon blir lite smått bortskämd ibland:


- En "gå-leksak" som man drar efter sig, en sån där som liksom "går/åker" bakom
- En telefon. Hon älskar ju att sno våran (och fjärrkontrollerna...)
- Ett pussel med ljud och bondgårdsdjur. Hon börjar ju komma in i den åldern då djur och ljud är roliga
- Ett aktivitetsbord. Lite blandade grejer, luckorna där 123ABC ska in i börjar ju bli hennes ålder!
- En docka. Hon pussade och kramade den länge och log STORT när hon fick den, sötisen!
- 2 solhattar, en med ögon och en med färg. Hennes gamla började bli lite små (Dock behöver vi lite sol här i Västerås nu så hon kan använda dem!)
- 2 böcker, en med pop-up bilder och sen andra med objekt som följer med till nästa sida.



Dessutom åkte jag ut till Hälla Shoppingcenter en sväng igår, det är ju REA överallt nu så jag gick och strosade runt och kollade på (barn)kläder. Köpte en ny pyjamas, ett linne och två shorts till tjejen. Så nu har jag ett riktigt vilddjur här hemma då pyjamasen har jeopard/leopard mönster på sig, hihi!


Sen åkte vi och morbror och åt mat med mormor. Där träffade vi även på gammelfarmor och gammelfarfar så vi bjöd in dem också. Var ju ett tag sen vi såg dem så Nathalie var lite tveksam först, men sen ville hon upp i famnen på dem, haha. Trevligt med lite matsällskap.



Uppdatering från Tunisien får vänta lite, sitter på bärbara datorn på övervåningen och bilderna ligger på min stationära dator på källarplan. Får fixa med det ikväll, lovar!

Kram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0