30 november 2012

Det här inlägget tar emot av flera anledningar. Till att börja med hatar jag fortfarande min kropp, men det är på god väg! Kan dessutom påpeka att jag och Joss har bestämt oss för att köra Fitnessfighten (igen för mig och första för henne) i Januari! Om jag lyckas gå ner mer under december kommer jag köra ett "forma"/bygga muskler program, annars kör jag en "gå ner i vikt"-Fitnessfight igen. Vore dock trevligt att få ett schema för att forma och bygga muskler, eftersom det är det man kommer göra efter att man nått en vikt man är nöjd med (eller snarare ett midjemått och en form av kroppen, vikten ska ju inte spela någon roll!)

Åter till varför det tar emot att publicera detta. Det är en MÅNADSfight. Första 20 dagarna gick bra. Sen blev det massa jobb, stress med plugg, ingen ork helt enkelt. Jag försökte peppa mig själv, men nope, energin fanns inte. Varken till att planera mat eller träna. Så efter dag 20 har det i princip stått stilla. Har förlorat någon cm till, men that's it. Men vafan, jag ska väl vara nöjd ändå, hade varit en annan femma om jag hade gått upp de sista 10 dagarna också?! Men ändå finns den där känslan - vad hade hänt om jag hade kört fullt ut? Då hade säkert fler kg och cm försvunnit!
 
Och sist är det jobbigt med kvaliten på bilderna. Webbkamera-kvalité, yay! Men vafan, bättre än inget? 

Here goes nothing - Dag 1:
Vikt 87,5 kg
Midjemått: 98 cm
Vilopuls: 74 slag/minut

Dag 30:
Vikt: 83,3 kg
Midjemått: 86 cm
Vilopuls: 68 slag/minut

Totalt på 30 (eller 20 aktiva) dagar:
Vikt: -4,2 kg
Midjemått: -12 cm
Vilopuls: -6 slag/minut

 
 
 
Framifrån ser jag ärligt talat INGEN skillnad, haha. Bakifrån är det endast fettvalkarna som jag ser skillnad på. Sidan ser man ju att magen blivit mindre. Så för att verkligen visa mig själv vad som verkligen har hänt dessa 30 dagar så gick jag in i Photoshop och la bilderna lager på lager i samma storlek och ritade av konturerna (runt magen, för det är där det har hänt grejer, benen syns dessutom inte fullt pga shorts på dag 1-bilderna). Här är resultatet där rött är dag1 och grönt är idag/dag30: 
 
Här måste jag påpeka att fettet på ryggen försvunnit massvis! Syns kanske inte så jättebra, men grön linje är nästan rak, medan röd är helt jätteböjd! Det känns super, för det är sånna valkar man ALLTID får med bh/träningsbh, och det suger så hårt att veta att de är där, haha! 
 

Efter att ha gjort detta måste jag faktiskt erkänna - JAG ÄR NÖJD! Nöjd med resultatet, nöjd med vad 30 dagar kan göra med kroppen. Inte nöjd med kroppen i sig, det finns massvis kvar att kämpa med. Men nu känner jag verkligen för att fortsätta, dock kommer det bli mer anpassat för ett "vanligt" liv, och jag kommer äta både godis och efterrätter osv, men man får välja sina stunder och mängd! Maten kommer jag försöka fortsätta med samma upplägg, med undantag för lite mer fett då och då (grädde) för varma såser! :) 
 

28 november 2012

Sitter inne i värmen med en kopp te, som jag försöker lära mig tycka om. Inget fan av varken kaffe eller te, men känns så tråkigt att inte kunna dricka något annat än vatten på rasten på jobbet, drack alltid varm choklad förut men det är ju socker så det skriker om det :). Te är ganska okej ändå, grönt ligger etta just nu, men testar nya varje dag för att hitta min favorit!

Idag har det varit lite jobb och sen shopping. Nya skor, sista julklapparna och ny gardin stod på listen. Lite julstämning börjar ta sig i köket också!


Dagisfoto! <3

Idag fick jag hem Nathalies dagisfoton! Sötaste tjejen i världen och mamma älskar dig! <3


24 november 2012

I Västerås har vi alltid haft julskyltning första advent, men i år kommer den vara redan denna söndagen, då restauranger osv tycker att en helg faller bort (sista advent) då julafton är redan på en måndag i år.

Jag tjuvstartar lite jag med, för julen är så underbar! Så i mitt vardagsrum kan man redan nu hitta julgardiner! Inte de snyggaste, men dum som jag är har jag ju i normala fall svart, vitt och plommon. Plommon och rött går inte så bra ihop... Så av alla snygga gardiner man kan hitta så är jag fast med dessa pga min matta... Men men :)

Resten av grejerna får vänta tills nästa vecka. Sätter nog upp det på fredag då vi ska iväg till Oxelösund på lördagen, så vill ha det färdigt när jag kommer hem :) Har också bestämt mig för att baka ett pepparkakshus, mest för nöjes skull men även för att det är mysigt att kunna tända ett ljus i det och se det lysa lite sött!

Och idag har Nathalie fått en tidig julklapp, en nattlampa som jag tänkte köpa, men mormor och morfar betalade den :) Ser ut som ett litet spöke, det ska skrämma iväg andra monster ;) Tar kort när Nathalie somnat så får ni se det också!

Nu blir det träning (när hon somnat) och sedan lite plugg - imorgon väntar gymmet och pepparkaksbak hos Nattis mormor :)!


24 november 2012

Nu känner jag mig jättedålig, har inte tränat på 3 dagar.. En vecka kvar, nu kör vi järnet?!

Om en vecka ska jag ha lagt upp ett eget träningsschema, kosten ska jag försöka ha samma upplägg på.


20 november 2012

1) Det känns jävligt skönt att bara kunna sitta här och veta att TRÄNINGEN ÄR KLAR FÖR DAGEN! Så fort Nathalie somnat börjar pluggmaraton. 
 
2) Kunde inte hålla mig borta ifrån vågen och måttbandet ändå. 85.1 kg och 88cm, hoppas så innerligt på att det är mensen som spökar för annars har jag bara förlorat -0.4kg sen dag 10. Dock har jag ju ändå förlorat -5 cm på dessa 10 dagar, plus att man bygger muskler så jag ska väl kanske vara nöjd ändå, det är ju inte vikten som spelar så stor roll, måttbandet är ju viktigare (för det är ju vad folk ser!). Men jag vill ju ner längre i vikt, det stör mig att jag själv vet hur mycket jag faktiskt väger... Men mäter om när mensen är borta så får vi se. 
 
3) Som en liten instickare på 2), mamma och jag bakade i helgen och hon kastade med mig massvis med bullar och lite kakor. Bullarna kan jag hålla mig ifrån, men en kaka som hon bakade, med mandelmassa, kokos och choklad - ÅH, den är så underbar. Så någon kaka har det slinkt i mig också, tyvärr... Och dessutom var hon på Espresso-skola idag med jobbet (jag åker i december!). Det är hos Kraft Food, och de tillverkar ju bland annat Marabou. Och de säljes billigt på plats (en hel kartong med 20 200g chokladkakor för 50:- eller en dubbeldaim för 2:- för att den blivit feltillverkad och saknade Daim-märket utanpå, för att ge exempel) och även då slängde hon med mig choklad. Skulle sagt nej, men jag är ju en sån jävla godisråtta. Fy på mig. Så har slinkt i lite choklad idag också. Men vet ni vad? JAG ÄR MÄNSKLIG! Jag gör "fel". Om man nu kan kalla det fel, alltså. Jag har ändå, på 20 dagar, gått ner 2,4 kg och förlorat 10 cm i midjan, fastän det har slunkit i kakor! JAG ÄR STOLT ÄNDÅ, fast jag varit onyttig! 
 
4) Funderar starkt på att hoppa på 6-månaders programmet ifrån World of Shape. Det är samma grej ungefär, man bestämmer själv hur många träningstillfällen man vill ha (Isf tar jag 7 gånger/vecka i en månad till, sen ner till 4-5 gånger istället efter det) och så följer man kostprogram fortfarande. Är så skönt att man kan få både hjälp, råd, stöd och den där lilla "pushen". 6 månaders kostar 995:-, och nu betalade jag 495:- för en månad, så det är inte speciellt dyrt heller! Känns som att jag på dessa 6 månader kommer kunna skaffa mig en bredare grund att stå på, att fortsätta med! Men har några dagar till att fundera, vi får se hur jag gör! :) 
 
Nu vart det tyst ifrån sovrummet, så nu ska jag plugga. Kram! :) fit

20 november 2012

Vet ni vad? Klockan är 9, jag har varit på jobbet sen 7.45 och jag är redan klar med träningen, det ni! Gick upp 4.30 för att träna, det känns så skönt nu när det är klart för dagen, så ikväll blir det att plugga istället :)

Dagen är seg, i alla fall förmiddagen. Har inga kunder att ringa på förmiddagen men eftermiddagen är full av kunder, då blir det lite mer liv i alla fall! :)

Idag är det väg- och mätdag men eftersom jag har mens och kroppen oftast sväller lite så tänker jag vänta tills den är över om en dag eller två. Skriver ut vikt och mått när jag vet! Nä, nu är rasten snart slut, så ska inte skriva mer nu.


Armen!

Vart så lycklig när jag spände min arm så ni ska också få se! Dålig bild, men muskeln börjar synas, armen får form efter den (det "strecket" ni ser i mitten av armen), mina armar som alltid varit så svaga <3!


19 november 2012

The walking dead och lufttorkad skinka <3 Sen blir det träning! :)


19 november 2012

Dagens middag blev kyckling med ris och grönsaker!


17 november 2012

Igår var det jättetrevligt. Vi möttes på stan runt 20.45, jag, Joss och Robin. Sen tänkte vi gå till Spicy Hot men kom på att de renoverar ju så det är stängt, stängt, stängt.. Typiskt, haha. Så då satte vi oss på pizzerian och delade på en pizza alla tre. Sen satte vi oss på Pitchers och kände oss för nyktra med alla onyktra människor runt omkring. Men jag och Joss satt där med varsin läsk medan Robin tog en öl.

23.30 började bion och då satt jag och Joss som fastvuxna och glodde på Edward och Jacob - ögongodis <3! Smaskade på natugodis och drack vatten (eller i Joss fall - julmust). Mys var det.

Efteråt mötte vi Simon på parkeringen så då stod vi där och pratade i ungefär en timme. Med andra ord låg jag i sängen ungefär vid 3 på natten haha! Men det var det värt, dessutom fick jag ju sova ut till 10 imorse också, så det är ganska lugnt :)

Men nu blir det fokus på träning igen, eftersom det blev så många "fel" igår! Men vafan, man måste få leva också, annars fungerar det inte i längden ändå! :)

Kram!

16 november 2012

Idag är jag back on track! Gymmet imorse, och nu känns benen som de varit igång i timmar. Kan knappt stå ens utan att det värker, skönt! ;) Efter gymmet blev det en sväng ut med pappa till Bauhaus (han var också med och gymmade imorse!) för att införskaffa lite lister mm till min brors rum (mitt gamla, alltså ;) och sedan en snabbis in på IKEA så jag kunde köpa en ny glödlampa till Nathalies blom-lampa i rummet, den jag hade var för stark, så vi får se om det blir bättre nu! Och så passade jag på att köpa lite fler matlådor också :)

Direkt hem och ner till tvättstugan där jag satte igång 3 maskiner. Upp och duscha och äta (Köttfärs- och ratatouillelasagne <3), ner till tvättstugan för att slänga i en maskin till samt starta torktumlaren med de 3 tidigare maskinerna och iväg och hämta Nathalie på dagis. Hem och äta lite clementin och sedan ner till tvättstugan igen och vika och ha sig, samt fylla sista torktumlaren... Nu sitter jag och väntar på att den ska bli torr så jag kan tömma den också... Phew!

Ikväll är jag barnfri, Nathalie ska få sova hos mormor och morfar. Så vi ska dit strax och äta, sen ska jag slappa lite hemma först (och börja plugga lite!) och sedan ner på stan, äta Spicy Hot, sitta och mysa med Joss och eventuellt Robin och sedan avsluta dagen med Twilight Breaking Dawn del 2 ;) Bion börjar 23:30, vadå tidigt! Och så har vi betalat för VIP-stolar, så vi ska sitta och mysa med STORA stolar med extra benutrymme. Lyx ska det va, eller hur? ;)

Kram!

15 november 2012

Idag fuskar jag. Ja, ni hörde rätt! Min kropp har ingen energi och jag har fortfarande inte kommit igång med träningen och hela jag är seg och mitt knä gör ont av gårdagens enbens-knäböj. Kan inte ens cykla utan smärta. Usch! Och inte vanlig träningsvärk, tror jag gjorde något fel. Och jobbet idag var så himla segt för hade ingenting att göra idag. INGENTING. Som pricken över i:et har jag mensvärk, så det kan väl också förklara min orklöshet och seghet. Grinig och trött känner jag mig! Men imorgon ska jag till gymmet så då blir det HÖGT tempo. Hemmaträningen blir aldrig lika intensiv som gymmet, kommer inte upp i samma puls på cykel som på löpband.

Så idag fuskar jag. Och så går jag och lägger mig nu. Godnatt därute!


14 november 2012

Tror jag blivit galen. Helt ärligt alltså. Ska köra min träning efter jag skrivit detta samt duscha, sen blir det hopp i säng. Varför? Mitt alarm står på 04:30. Varför? För jag ska upp och träna då! VARFÖR?! För jag vill ha det klart direkt på morgonen, inte behöva sitta här klockan 20:00 och tvinga mig igenom ett pass. Dessutom får man ju energi av träning, så då har jag energi för hela dagen?! :) Så godnatt på er där ute, för nu kör jag (om 7 minuter, haha!). Kram! 

14 november 2012

Jahaja, imorgon har jag klarat 2 veckor. Söker fortfarande efter DEN frukosten, jag gillar inte havregrynsgröt och naturell yoghurt är SÅÅ sur... Idag blev det en såkallad "äppelpajssmoothie", den heter nog så för den har i princip samma saker som Fitnessfightens äppelpaj i sig. Ätbar (eller drickbar kanske jag ska säga?) i alla fall.

160g lättkesella
2 dl naturell lättyoghurt
30g (fiber)havregryn
1 tsk kanel
50g äpple
(1 dl vatten, men jag uteslöt denna)


10 november 2012

Dag 10 betyder vägdag. Vågen visade 85.5 kg och måttbandet mätte 93 cm. Det är -2 kg och -5 cm! Gav mig en anledning att skippa vit chokladpannakottan med hallon som min mamma gjort till efterrätt. För jag förlorar hellre 2 kg till följande 10dagar än att äta en pannakotta ;)

5,5 kg kvar till delmål 1 vad det gäller vikten, midjemåttet har jag inte tänkt på vad det gäller mål, men över 88cm är väl "dåligt", så under det ska jag väl i alla fall!

Nästa mätning är dag 20, enligt Fitnessfighten händer det mest mellan dag 10-20 så vi får se vad vågen säger då!

Kram från en glad Sara!


8 november 2012

Jahaja, idag orkar inte ingenting känner jag. Jobbat och nu sitter jag och pluggar. Måste träna också. Men känns som mina ögon kommer falla ihop när som helst, så vet inte vilket jag ska börja med... Suck.

Under dagarna som gått har vi fått nya övningar (en per dag som sagt), så dagens träningsprogram ser ut såhär:
Cardio 10 min
Pull over x 15
Knäböj med hantlar vid sidan x 15
Statisk planka x 45+ sek
(Upprepa tre ovanstående en gång till)
Cardio 10 min
Axelpress rak x 15
Höftlyft ett ben x 15 på varje sida
Crunch med rak rygg (pga delade magmuskler klarar jag inte denna, så jag kör reversed crunch x 15 istället) x 15
(Upprepa ovanstående 3 en gång)
Triceps press x 15
Bred knäböj x 15
Statisk Crunch x 45+ sek (jag satsar just nu på 1min+!)
(Upprepa ovanstående 3 en gång)

Ja, byts ju ut en varje dag som sagt. Dagens är Knäböj med hantlar, istället försvann knäböj. Känns ungefär som samma sak, men vi får väl se hur det går.

Kroppen börjar vänja sig vid maten, nu börjar jag faktiskt vara hungrig emellan mina 3 timmars mål. Idag åt jag frukost 7, mellanmål 9 och runt 11.30 började min mage att kurra. Och då menar jag verkligen kurra - högt! Jag har redan tjuvkollat på både våg och mått, men jag tänker inte skriva något här förrens det är dags för en mät/vägdag! :) Tihii!

Nä, blir väl att ta på sig träningskläderna nu då och sen träna en timme, sen blir det nog hopp i säng direkt, haha. Imorgon åker jag och Joss tillbaka till gymmet, tar cykeln dit igen. Ska bli skönt, det ger så mycket mer på gymmet känns det som, dessutom är det mycket roligare att träna två stycken. Då kan man pusha varandra extra mycket! :)

5 november 2012

Jahaja, blev tyst ifrån sovrummet för inte allt så länge sen, så snart kör vi väl igång med dagens träning. Idag känns det tufft att köra, faktiskt. Inte för att jag har träningsvärk eller så (för det har jag faktiskt FORTFARANDE i magen, men endast magen!) utan för att det bara är en sån dag. Började med att försova mig då Nathalie krånglade en timme inatt. Så fick stressa till dagis på 25 minuter (med frukost, blöjbyte, klädbyte och sen ytterkläder + promenaden) och sen vidare till jobbet. Där har vi powerday med lite fina erbjudande, med andra ord är det en leverantör på plats, idag ifrån Findus. De bjöd på frukost (där jag endast kunde äta skinka, tomat och gurka eftersom jag ska äta protein + frukt/grönt till mellanmål. Sedan bjöd de på kycklingbröst med någon quinoa/bön/ärtskotts-blandning, pastasallad och jordärtskockspure-sås. Jag gick ifrån min vanliga meny och åt mest kyckling och så mycket grönsaker jag kunde plocka ur pastasalladen utan att skämmas, samt lite quinoa och pasta. Därefter hade de ju med efterrätt också, vilket jag lydigt höll mig undan ifrån. Både choklad- och lingonkaka och en äppel- och vaniljkaka. Eftermiddagen erbjöd ännu mer frestelse eftersom de överblivna kakorna ställdes ut på vårat frukt- och gröntbord och dessutom fick de sällskap av kanelbullar och ännu en chokladkaka. Jag höll mig fortfarande undan. Lax med ris och skagenröra samt tomat blev min middag för ett tag sen. Sedan har man pratat lite med folk som gjort att man tänkt lite mer på livet runt omkring och då blir det också dåligt. Så nej, idag är det ingen bra dag. Men jag ska kämpa mig igenom träningen nu, ta mig en skön, varm dusch och sen får vi se om jag antingen ska försöka plugga lite eller om jag slår mig ner framför tvn och bara dör lite smått, haha.

Imorgon blir det i alla fall tidigare träning, jag jobbar inte imorgon så då cyklar jag ut till gymmet, kör mig slut på löpbandet (för jag har insett att mina ben blir tröttare än vad hela min kondition blir på cyklen...) och kör styrkan. Sedan avslutar jag nog med lite mer kondition om jag har ork kvar efter all styrka. Men det tror jag nog!

Efter dagens pass har jag gjort 1/6 av Fitnessfighten! Det känns skönt att räkna lite smått, och 1/6 låter mycket bättre än att säga att jag har 25 dagar kvar. Godnatt och kram på er!

Skinkwok

Dagens lunch blev en skinkwok med rökt skinka, broccoli, tomat och champinjoner, serverat med pasta och chilikeso. Gott, grönsakerna går i lättare och lättare och jag blir glad av att öppna en kyl full med gröna och röda grönsaker här och där! :)

På förmiddagen åkte jag och Nattis ut till Vallby friluftsmuseum och tittade på djuren. Fick även klappa får och en häst, det gillade hon. Åtminstone fåren, de klappade hon länge! Påvägen hem slocknade hon i bilen och har sovit sen dess, vaknar nog snart så hon kan få lite mat hon också :)


4 november 2012

Grötfrukost idag. Tröttnat på den sura naturella lättyoghurten. När fighten är slut kommer jag köra på lättyoghurt vanilj, den är riktigt god, men innehåller socker, därför utesluta den under fighten.

Nåväl, åter till dagens frukost. Mannagrynsgröt blir en lite lyxigare och mer kaloririk frukist då den innehåller mjölk istället flr havregrynsgrötens vatten. Men isag lyxade jag till det. För att slippa äta keso med gröten tog jag 2 äggvitor, som jag hade ner i gröten. Var rädd att det skulle smaka ägg, men inte! :)

Första bilden är på hela frukosten - bild 2 är hur mycket som är kvar när jag är mätt. Och eftersom vi bara äter 1500 kcal på en dag så är det viktigt att vi äter allt vi ska. Det är alltså bara att kämpa i sig gröten!


"Belöning"

I slutet av november får jag min första "riktiga" lön (efter att jag började jobba fast). Därför tänkte jag belöna mig själv efter denna månad med shopping, om jag får bra resultat, såklart! Kollade runt lite på nätet och hamnade på en sida med massa fina grejer. Lite inspiration till mig själv, helt enkelt!

 
Denna tröja tillsammans svarta jeans och... 
 
dessa skor är bara = <3! 
 
 
Även denna tröja, med "genomskinlig" mönstrad baksida... 
 
 
Och sist... 
 
Synd bara att denna inte verkar finnas i lager i butiken, den var så sjukt söt! 
Så om någon vill shoppa loss med mig någon dag (eller inte shoppa loss, men prova MASSVIS med kläder och köpa några fina grejer) i början av december så hör gärna av er, haha! 
 
Nu blir det dusch och sen sängen, godnatt folket! :) 

Mått

Just det, förresten. Nu när jag ändå gått med på det här tänkte jag posta min vikt och sånt. Så ni kan jämföra. Tror att man ska mäta/väga vid dag 10, 20 och sen tillslut 30, men är inte säker. Annars kommer det vid dag 30. 
 
Vikt: 87.5kg 
Midjemåt: 98 cm
Vilopuls slag/min: 74
 
Var också tvungen att lägga upp bilder på mig själv. Nu var det väldigt dålig kvalité eftersom ingen kunde ta kort på mig, för alla var upptagna, så fick ta själv med min cam. Men här kommer de i alla fall. Och det är sjukt skämmigt men jag hoppas ju på att kunna visa bättre resultat om 30 dagar, så jag får väl skämmas tills dess ;) 
 

 
 
Vet inte varför jag står så himla bredbent... Men men... 
 
Så får vi se vad som händer på dessa 30 totala dagar! :) 

3 november 2012

Nu sover Nathalie äntligen. Hon var svårsövd idag, kan vara för att hon sov nästan 2 timmar mitt på dagen. Men men, nu blir det att dra sig igenom pass 3 på Fitnessfighten då! Träningsvärken i magen är värre idag, men det går väl över... Någongång, haha. Armarna har klarat sig från träningsvärk ändå, förutom lite svagt svagt nästan vid axlarna. Men nu ska jag inte skriva mer, för då kommer klockan vara så mycket när jag är klar. På med träningskläderna, på med tvn och upp på cykeln för att pumpa hjärtat i 10 min som start! Godnatt!

3 november 2012

Dag 3, pass 3 blir ikväll. Idag missade jag ett mellanmål, hade en kompis och hennes två barn över på besök. Men jag är stolt ändå, för jag köpte kakor som barnen kunde äta, och jag har låtit bli dem själv. Och det tänker jag fortsätta med! Men idag blev det som sagt lite slarv, både med ena mellanmålet samt att jag inte hade tagit fram lax från frysen, så vi värmde på fläskfilén från igår. Så imorgon blir det lax istället, den ligger redan nu i kylen och tinar, haha :)
 
Nu ska jag natta Nathalie, kram! 

2 november 2012

Dag 2 avklarad. Pass 2 avklarad. Träningsvärk i magen, och sen köra plankan och crunch och reversed crunch. Det gör ont! Men jag kämpade mig igenom dem ändå!

Ett pass ifrån fitnessfighten ser ut såhär (3 första dagarna är det samma pass, därefter kommer en övning bytas ut varje dag):
10 min cardio - jag kör på motionscykeln
Pull Over x 15
Knäböj x 15
Statisk planka x 45 sek
Upprepa (ovanstående 3)
10 min cardio
Lateral raise x 15
Höftlyft x 15
Reversed Crunch x 15
Upprepa (ovanstående 3)
Triceps press
Bred knäböj
Crunch

Måste erkänna att styrkan går ganska bra. Det är den där jobbiga cardio som jag känner kommer döda mig. Jag har ingen kondition! Och så ska man ligga på sån hög intensitet! Tror det hade varit mycket enklare för mig om jag hade sprungit istället, enklare att hålla ett högt tempo när du inte måste trycka ifrån med benen för att snurra ett hjul - snabbt.

Imorgon kommer mina armar vara döda - så kändes det i alla fall under passets gång. Men vet ni vad det bästa är? Det är efter passet, när man har svettat sig igenom ett helt pass, en hel timme, och så äntligen får man gå in och ta en varm skön dusch och bara vara så stolt över sig själv som klarade det ännu en gång! :) Så nu ska jag ta den sköna duschen och sen blir det hopp i säng. Har läst att sömn ska vara bra när man tränar och vill gå ner i vikt, så får väl försöka lägga mig tidigare. Godnatt! :)

2 november 2012

Gårdagens middag (och dagens lunch) blev kyckling- och kalkonwok med morot och broccoli samt bulgur och BBQkeso. Bild 1.

Idag blev det fläskfile med morot- och potatisraggmunk med sallad och pepparkeso. Bild 2.

Mums! Träningen igår var tuff, träningsvärk i magen idag, men så fort Nathalie somnar så kör jag pass 2!


1 november 2012

Dag 1 - Frukost. Massa mat, haha. 2,5dl yoghurt med 40g müsli, 2 knäcke, en med 35g keso och 2 kalkonskivor och en med 2 kalkonskivor och 30g hrönsaker (tomat). Kommer vara mätt tull middagen, haha!


RSS 2.0