Gott nytt år!

Önskar er alla ett gott nytt år! Kommer nog slockna ganska snabbt sen så jag skriver det nu istället :)

Önskar er en god fortsättning också! :)


Sällskap för kvällen <3


Sötunge<3

Hon är så söt, min favorit <3 Hittade en kompis i badet... ;) Och titta hur långt hennes hår blivit!


Orkar inte-dag

Idag, och den senaste dagarna har varit riktiga "jag orkar inte"-dagar. Delvis för jag haft sån jävla huvudvärk så jag inte ens kunnat jobba, samt halsont och hosta, men också på känslomässigt stadie.

Jag gav upp, jag intalade mig det. Jag försökte tro på det. Men jag kan inte ge upp. Det går inte. Även fast det gör så ont, fastän han sårat mig, kan jag inte ge upp. Det spelar ingen roll vad han gjort, jag hade kommit springandes tillbaka om det fanns en chans, om han gav mig en.

Jag säger att mina känslor inte kommer att ändras, att jag alltid kommer att älska honom. Han säger att det går över med tiden. Och visst, det är enkelt att säga, men svårare att faktiskt mena det. Men jag menar det, helhjärtat. Varje gång jag såg honom och Nathalie smälte mitt hjärta. Varje gång jag såg hur bra han tog hand om oss båda så kände jag mig trygg. Och varje gång jag hade honom i min närhet kände jag en lycka som jag aldrig känt förut. Varje liten grej gjorde mig säker på att de är honom jag vill spendera hela mitt liv med.

Men om det känns så himla rätt, hur kan det då vara så fel? Tänk om man bara får en chans på den rätte? Har jag sumpat min chans då? Mycket är förvirrande i mitt liv just nu, men en sak vet jag - jag kommer alltid känna såhär för honom...


Julafton

Så var julafton över, det var en trevlig dag med familj, farmor och farfar och faster Helen med familj. Fick en hel del paket också, fast jag skulle få mindre nu när jag flyttat, haha.

- Presentkort Magic Lines Tattoo (Tattoo, here I come!)
- Presentkort Erikslund (gäller på flera olika butiker i ett shoppingcenter)
- Ugnsformar
- Handdukar i olika storlekar
- Assietter
- Termometer
- Ljuslykta
- Lakan
- Slickepott och ugnssticka

Mycket "bra att ha"-saker :)

Och Nathalies julklappar
- Fotölj
- Pussel
- Klossar
- Kläder (tröjor, byxor och strumpor)
- Morgonrock
- STOR elefant
- Bondgård (gård + djur som låter
- Bok

Har säkert glömt något, får visa mer sen med bilder osv, men nu inväntar vi nästa gäng med gäster!

Ha det bra alla! :)


Dagens..



God jul

God jul alla läsare! Hoppas ni får en underbar dag tillsammans med nära och kära, med god mat och och annan julklapp kanske ;) För det är väl så ni ska fira julen?

Själv så ska jag och Nattis hem till mormor och morfar runt 11, där stannar vi sen i 2 nätter. Idag kommer min farmor, farfar samt faster med familj, och imorgon kommer mammas stora släkt. Sena kvällar, så vi sover över! :) Men nu ska jag packa det som ska med samt fixa det sista i lägenheten, så den är fin när mammas släkt kommer förbi!

Kram på er <3


Gran

Kan också skriva direkt att jag INTE har gran i år. Börjar ångra mig lite nu, men känns som att Nathalie bara kommer dra ner pyntet om jag hade haft en. Fast vem vet, det hade kanske fungerat. Nåja, lite sent nu så får väl klara mig utan som jag tänkt.

Kram!


Nu är det jul...

Fått upp lite mer pynt de senaste dagarna. Ljusstaken på sista bilden vet jag inte vart jag ska ställa än, men fyndade den på IKEA för 29kr ;) Samma med ljusstjärnan på sängbordet, 29kr nu, normalt 149kr, nöjd! :)


20 december 2012

Detta är vad som händer när Sara blir sugen på något men inte har något hemma, och inte ägg heller för den delen...

Hittade ett recept utan ägg, som tur är ;)


Städdag

Idag blir det en städdag, är fortfarande hemma med Nattis för ögoninflamation eller något sånt. Idag varar det inte från ögonen men vi tog en extradag för säkerhets skull. Blev ju hemringd ifrån jobbet i måndags så hon har nästan varit hemma hela veckan. Dock VABbade morfar igår så jag fick jobba. Men imorgon blir det dagis igen om det inte vänder helt! :)

Så idag passar vi på att städa och ställa fram de sista julpyntet, fick lite fler grejer hemifrån som är mina och som stod i garaget, så nu får jag ta med det hem och pynta! :) Min mammas släkt kommer ju till Västerås på juldagen och de har inte sett min lähenhet än, så nu vill de ju se den. Så tar en tur förbi här, och då måste det ju vara snyggt! ;)

Nej, städa nu! :)


15 december 2012

Tror jag har en medelårskris, eller något sånt. Betyder det att jag kommer dö vid 40, om jag redan nu har en sådan kris? Haha, skämt åsido, jag har ingen aning om vad jag gör med mitt liv just nu. Det finns inga program med 3d modellering på distans, och jag kommer inte in på något jobb utan utbildning. Dessutom har jag aldrig känt att "Det där, DET vill jag bli/jobba med!". Det har bara varit att "3d är roligt så...". Och innan dess var det "Programmering låter ganska coolt, det vill jag göra, roligt att skapa sina egna program!". Jag vet liksom inte. Just nu sitter jag och kollar på Grey's Anatomy Season 6 (kollade till season 5 när jag var gravid/Nathalie var nyfödd) och under de 40 minuterna (eller 42 brukar de väl hålla på, haha) så känner jag "Fan va coolt att vara läkare!", det bara känns så himla awesome vid den tidpunkten. Både då för drygt ett år sen, och fortfarande nu när jag fortsätter kolla. Och jag tror att det arbete jag ska göra i framtiden ska antingen vara grafiskt, konstnärligt eller också något med händerna, typ pyssel och knåp och ja... Att sitta och prata i telefon hela dagen och knappa ordrar på dator.. Inte min grej. Jag är egentligen inte ens speciellt social... 
 
Så vad göra? Vet inte vart mitt liv är påväg och vet inte hur jag ska leda det frammåt heller. Dessutom måste jag anpassa mig till arbeten som går på "kontorstider", pga att jag är själv med Nathalie. Annars var jag under sommaren sugen på att gå antingen bageri- eller kockutbildningen som finns här i Västerås, men då ska man ju upp mitt i natten typ för att börja jobba tidigt på morgonen. Och läkare har ju skift med massa olika tider. Och massa andra jobb kör skift också. Känner panik, jag är 20 och har inte ens börjat plugga ordentligt, det tar ju minst 3 år att göra klart studierna, mer om man ska ha något avancerat som t.ex. läkare är, osv. Och sista anmälningsdagen för hösten är den 16 april om jag inte minns fel, anmälar jag mig inte innan dess är det ganska (inte helt, går ju att göra sen anmälan) kört för att köra något program till nästa höst. MEN JAG VET JU INTE VAD?! 
 
Trodde jag hade mitt liv ganska under kontroll, men har insett i och med att Antti försvann att jag egentligen inte har någon aning om hur jag ska göra med mitt liv. Vad jag vill. Vad som är rätt. Har ingen aning om någonting alls, egentligen. 

...

Fuck you... Har inget mer att säga, jag orkar inte, du vinner! Nu tänker jag dö framför tv:n till Grey's Anatomy. För jag orkar ingenting annat.

14 december 2012

Plugg, plugg, plugg. Musik, musik, musik. Mat?! Orkar inte laga något. Matlåda? Kanske. Blä, orkar inte idag. Det är en sån där jobbig, men ändå ironiskt rolig på något sätt. Vet inte. Haha. Sitter och renderar min uggle-ring just nu. Det blir inte bra med skuggorna, men jag orkar inte bry mig, dessutom har jag inte tid att hålla på med den mer. Måste börja med nästa uppgift. 
 
Silver/guld ring med sapphireögon. Typ? hahaha.... 
 
 
 

Pyssel <3

Igårkväll bestämde jag mig för att pyssla. Så jag snodde hem pappas tapetklister till mig och rev sönder min lampa. Tanken var bra, men det fungerade inte som jag tänkt. Så blir att försöka igen när jag skaffat fram en stor badboll och mer tråd. Så blev lite annat pyssel istället, nämligen en ljuslykta, något kul måste man väl göra?!

Har fått så mycket inspiration ifrån en hemsida så jag vet inte vad jag ska göra! Vill göra så mycket! Ska iaf skaffa hem träbitar, vit, svart och grå färg samt mer snöre och lite metalsnöre också. Och eventuellt röd färg. Det blir nog bra det här...

Nu hoppas jag bara på det bästa med lite andra grejer... :)



Alla sovplatser är bra, eller?

I lördags var jag först hemma hos mina föräldrar, sen vid 10.30 gick jag för att möta Joss och sedan gick vi tillsammans hem till mig. Runt 11.20 eller så var vi utanför min port med denna tjej <3


Dagen efter...

Då mår man som man förtjänar, eller hur är det man brukar säga? Nej, skämt åsido, första timmen var hemsk, då ville jag inte gå upp och endast att ligga på sidan hjälpte. Men vi tog oss upp och städade hela lägenheten, mat fanns inte att tänka på, haha. (Om man inte heter Joss och ville äta kaka, såklart...) Nu sitter jag och inväntar min pappa som ska komma med pizza till mig, imorse (och inatt) så fick tanken på fet mat mig att må illa, förstod inte hur Joss och Robin kunde stå där klockan 3 på natten, fulla, och trycka i sig pommes och hamburgare. Men nu är jag riktigt sugen på en fet pizza, och tur att man har en pappa som åker och hämtar pizzan åt mig, han kommer väl om 20 minuter eller så, omnomn! :) Skriver mer sen, när Nattis sover! 

Kvällens...

sysselsättning... 

 
Men imorgon är jag pepp! Börjar dagen runt 14 med att jag blir barnlös, då sticker jag och Joss till systemet för premiärhandling! Sen går vi och strosar på Erikslund en timme eller två, prövar lite kläder och skor, kommer förhoppningsvis hem med något jag han ha på kvällen!  Ställer oss och bakar och förbereder mat. Runt 17-18 någongång kommer Robin och förhoppningsvis Gren över. Då äter vi tacos och myser, sen äter vi kaka och myser, och sen sjunger vi singstar och myser. Och dricker under tiden såklart, haha. Sen drar vi ut på stan och gör staden osäker halva natten! :) 
 
Tack och hej, godnatt! :) 

Dagen

Detta har blivit kvällens sysselsättning... Godnatt nu! :)
 
 
 
 
 

Sjukling

Har en sjukling här hemma. Gnällig, grinig, snoring, hostar och med förhöjd temp. Usch, stackare! Ena  sekunden ser det ut såhär, med mys och barnsång på youtube (varning för trött mamma utan smink) ;
 
 
Nästa sekund lockar tvn mer ;)
 
 
 

Varje ny dag...

 Kom ihåg det! :) 

RSS 2.0