Fira Freddy :)

Igår åkte jag, mamma och Nathalie till Nyköping. Pappa och Marcus stannade hemma eftersom Marcus skulle spela innebandy-match. Först åkte vi förbi min mormor och hennes sambo, där tog vi en liten fika och sedan packade vi in oss i bilen igen och åkte vidare till Oxelösund där min moster och hennes man (Freddy) bor. Freddy fyllde 58 år igår så det var släktträff i deras hus. Så fick träffa alla mostrar, några kusiner och några av Freddy's släktingar också som vi sett någon gång då och då förut. Och 3 barn var med, Nathalie, min kusin Sofie (2 år) och Gwen (1 år).

Vi sov över där, jag, Nathalie, mamma, mormor, mormor's sambo, en moster och kusin Sofie. Resten åkte hem på kvällen/natten. Men det var trevligt faktiskt! Dock tyckte Nathalie det var lite småjobbigt med så mycket folk, så det tog ett bra tag innan hon somnade igår kväll, och hon sov i princip inget under eftermiddagen heller. Men nu ligger hon på fårskinnet bakom mig och sover så gott :)

Och idag är det första advent också, snart jul alltså! Sjukt vad tiden går! Så snart blir det nog en adventsfika här hemma, mysigt :) Ni får ha det så bra där ute! Kram :)

Plugg, plugg, plugg

Hej! Just nu så ligger Nathalie och sover i soffan bredvid mig, var en sjukt skön kväll/natt igår faktiskt då hon sov i 12 timmar i natt, från ungefär 18:30 till 6:30. Så jag fick lite tid för mig själv, annars brukar hon ju somna runt 21-22 någongång och då går ju jag och lägger mig inte allt för mycket senare.

Dock så blir det mycket plugg nu under dagarna, varje gång hon sover i princip. Från och med nästa vecka har jag en muntlig presentation varje vecka i 4 veckor med finskan, utöver det har jag också två inlämningsuppgifter att skriva plus att jag har en tentamen i finska i början av december. Så det blir mycket finska nu under dagarna, vill ju inte misslyckas med övningarna. Utöver det borde jag också börja på min 3D-uppgift, ska modellera mitt hus utifrån samt vardagsrummet. Men känner att finskan går lite före just nu då det är närmare till finskan ska vara inne än 3D-uppgiften, dock tar nog 3D längre tid.

Men men, nog pratat om mina studier. Igår var vi och hälsade på pappas gamla jobbarkompis, åkte dit med Nathalie så de fick se henne, sen så fick vi en massa prylar åt henne ifrån dem, deras son är drygt 3 år tror jag det var, och de har inte planerat att skaffa några fler barn, så de gav bort sina grejer till mig. Mycket trevligt och välkommet! Dock är de mesta av kläderna runt storlek 100, men det sparar jag ju bara tills dess, det är bra att ha sen ju! Och sen lite leksaker och böcker. Fick även en ny matstol därifrån som man spänner fast direkt på bordet, den är lite bättre för henne just nu eftersom hon spänner fast benen och man knappt får upp henne i den hårda plaststolen vi hade innan. Så nu sitter hon med under middagen när vi äter och har det mysigt :)

Nä, nu får jag återgå till finskan, vi hörs! Kram!

2 månader <3

Ja, jag skriver inte alls ofta, förlåt. Det är bara det att det är så mycket som ska hinnas med. När hon är vaken så vill hon ju vara med och när hon sover blir det att plugga eller laga mat eller göra något annat som måste göras. Men jag ska försöka skriva mer!

Lite roligare nyheter är ju att min lilla tjej blir 2 månader idag! 2 hela månader sen hon tittade ut, lite sjukt egentligen hur snabbt tiden går! Grattis min sötis <3

Nä, nu blir det att plugga lite eftersom hon ligger halvdäckad i min famn :) Skriver mer sen, kram!

BVC

Ja, först och främst var vi på bvc idag, för läkarbesöket. De vägde henne (5540gram) och mätte henne (59 cm) som vanligt, och sen lyssnade de på hjärtat, kollade ögonen och klämde och kände lite på ben, höften, osv. Men allting såg bra ut i alla fall, hon var så fin så sa de :)

För det andra ser ni att jag ändrat färgen lite på bloggen, dock har jag inte orkat ändra själva inläggen, men det kommer! Vet att det ser förjävligt ut just nu ;)

Kram!

Natten

Ja, inatt var hon inte så rolig, normalt sett somnar hon runt 9, igår skulle hon dock INTE sova. Så tiden gick och gick, någongång runt 2-2.30 tror jag hon somnade.. Nä, det var inte kul! Speciellt inte när man på morgonen gått upp redan 6.30 samma dag. Lagom slut kan jag säga. Men så är det med barn :) Fick iaf sova till 9 imorse, så det var väl rätt skönt :)

Bjuder på en bild på oss iaf! :)


RSS 2.0