Jag lever!

Halloj därute!

Insåg precis att jag inte har skrivit på ett halvår och vet ni vad - det kanske behövdes. Vad har hänt sen dess? Jag har bytt stad, från Västerås till Eskilstuna. Jag har slutat på mitt gamla jobb som innesäljare och haft ett sommarvikariat som vårdbiträde på ett demensboende. Jag har därefter fortsatt att jobba timmar som vårdbiträde, både på demensboende och äldreboende - och jag trivs som fisken i vattnet! Jag har också sökt in till högskola och dessutom kommit in med början januari 2015, dock inte läkarlinjen utan sjuksköterska. Jag insåg att läkare är så mycket administrativt och jag vill ju göra praktiska saker. Men jag är inte 100 på mitt val än, om jag kan "nöja" mig med begränsningarna som en sjuksköterska har, men jag kör sjuksköterska först och tar det därifrån. Vi får se helt enkelt!

Jag har också bestämt mig för att det är dags att prioritera mig själv och mitt välmående. Jag tänker lägga så mycket tid som möjligt på träning och kost och mitt mål är att jag en vacker dag ska kunna tävla i bikinifitness. Det är något jag funderat på länge men aldrig riktigt vågat erkänna öppet då jag varit rädd för vad alla ska tycka och tänka. Men nu så! Bikinifitness it is, en vacker dag!

Jag tänker inte skriva något längre inlägg just nu, det orkar jag inte. Men bara en liten heads up på att jag lever och eventuellt kommer komma igång med bloggen igen. Puss på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0