Dagens...

Idag har jag städat. Städat ordentligt. Plockat undan papper och block etc som ligger och skräpar i köket (jag lyckas alltid samla ihop en hög med papper och böcker etc, "användbara" saker, som aldrig används...), så nu rök den högen! Dammat, dammsugit, skurat, förutom sovrummet för där sover Nathalie. Jag testade att damma men hon vaknade av de små vattendropparna och de tysta tysta ljuden av att jag tog upp och ställde tillbaka grejerna... Så jag sket i sovrummet, får väl dra en sväng med dammsugaren senare och sen passa på att skura efter hon somnat. Så smidigt att göra det medan hon sover, så hon inte springer och halkar :)

Så nu inväntar jag bara att Nathalie ska vakna, så ska vi gå ner och köra igång lite tvättmaskiner. Brukar ju passa på när jag är ledig och Nathalie har dagis, men nu har jag ju fått jobba 3 helveckor (och jobbar nästa också!) så får dra med henne ner. Det är inte så jobbigt egetligen, värst är det efter torktumlaren är klar, för då vill jag vika direkt så jag slipper stryka kläderna. Och då tar det ju lite längre tid så då brukar hon bli irriterad och grining över att vi aldrig går. Är ju 3 maskiner som jag ska vika på samma gång, så jag förstår henne.... ;)

Passa på att springa ner med soporna också, sen över till mormor och morfar en sväng troligtvis. Och förhoppningsvis kan jag sticka iväg till tvättstugan medan trollet stannar hos mormor och morfar, så mycket smidigare ;)

Nä, nu förbereda lite påsar med tvätt så jag bara kan klä på Nathalie och dra direkt i princip, kram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0