Pulkapremiär!

För inte så länge sen så fick vi två stycken pulkor av min pappas gamla jobbarkompis frus syster (Oj, vad komplicerat det blev där), anyhow, vi fick i alla fall två pulkor, en vanlig och en bebispulka med högre kant på, och bälte såklart. Så idag tog vi en premiär tur på bebispulkan. Man vet ju faktiskt inte hur länge snön är kvar, och bebispulkan blir ju ganska värdelös nästa vinter! Så vi fick ut på baksidan och körde runt några varv. Dock förstod hon inte så mycket av varför vi gjorde det, hon såg mest förvirrad ut, sötnosen! Men nu har vi i alla fall testat på det, så då vet vi, haha. Förhoppningsvis är det väl roligare till nästa vinter, när hon förstår lite mer, och kanske, kanske kan åka liiiite utför också! :)

Måste också påpeka att det är extremt skönt ute just nu! Solen värmer så himla mycket och det är rent utsagt mysigt att vara utomhus, även fast snön ligger kvar. Jättemysigt! Och tack vare att det var så fint väder så tog min mamma ut Nathalie i barnvagnen efter pulkaåkningen så hon fick sova, hon hade ju inte sovit på eftermiddagen än (brukar sova efter maten), dock så sover hon på morgonen också. Hon vaknar 5:30 (i alla fall de senaste dagarna) sen sover hon någongång vid 8-9 igen, idag från 8 till 10. Så går nog ingen nöd på henne att det blev en sen middagslur nu. Och just nu sover hon ute i vagnen på altan, hon tycker nog också det är väldigt skönt ute, sötnosen!

Längtar tills det blir varmt och man kan sitta ute, när snön har smält och det räcker med en jacka på henne och hon kan ligga på gräset eller på en filt och (troligtvis) krypa omkring utomhus, gud så mysigt det kommer att bli! Men ett litet tag kvar tillsdess, i alla fall :) Tills dess får vi nöja oss med lite snö/pulka-bilder på sötnosen!





Kommentarer
Postat av: Arja

Heijsan! Tack för söta bilder (och videos) om Nathalie. Var är väckans video? Jag tror, du har mycket att göra, men jag längtar så Nathalie och ville se, vad hon gör nuförtiden!! Hälsningar från Finland!

2012-02-18 @ 18:32:13
Postat av: Sara

Hej!



De är uppladdade nu! :)

2012-02-19 @ 22:30:16
URL: http://ziippiity.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0